Máte niekto skúsenosti s vyvolávaním fotiek cez net?
Viete mi odporučit nejaku dobru stranku na vyvolanie fotiek?
Môžem len odporučiť happyfoto aj fotky aj fotokniha.
ja som zase s happyfoto spokojna nebola, opakovane mi dorucili vianocne darceky poskodene, z krabice tieklo, vzdy som to odmietla prevziat, vzdy mi na infolinke povedali, ze ano, uz to oznacime ako krehke a furt nic.. ked vianocne darceky nedosli ani v marci v poriadku, tak som tam narobila prievan a zrusili mi tu slavnu objednavku 😠 bola som dost sklamana, ale tak co uz..
fotky som si davala robit cez fotolab a spokojna som velmi, doma som si ich vybrala, nahrala, odoslala a ked boli hotove, prisiel mail, isla somsi ich prevziat osobne na predajnu a bol pokoj 🙂 v tomto maju fakt velke plus, ze maju predajne skoro vsade a osobny odber je lepsi
ja vždy objendávam len cez happyfoto 😉
www.fotopak.sk veľmi spokojná som bola
Fotolab neodporúčam. Fotky boli vyvolané síce pekne, ale orezali mi ich tak strašne, že som každú fotku mala rozmerovo inú, ani jedna nespĺňala objednaný formát, boli o dosť menšie. Bola som to reklamovať, ale vyhovorili sa, že sa to inak nedalo, reklamáciu neuznali. Niektoré fotky boli tak malé, že som ich mohla rovno zahodiť. 😖
Aj keď som si ich bola prevziať osobne na predajni, najskôr som musela objednávku zaplatiť, až potom mi ju vydali. Vraj majú také pravidlá.
u mna vedie fotopak.sk
ja mam s happy foto len dobre skusenosti. biely ram sa ti spravil lebo tam mas daky format nadstaveny v telefone pri foteni (aj ked nie je vidno ked si pozeras fotky v mobile)
@evulielienka ahoj, dnes mi prisli presne tak isto vyvolane fotky ako tebe co si tu ukazala..... chcem sa opytat pokusala si sa to reklamovat?.. mne je z toho do placu.....
@evulielienka smutne..... dakujem pekne za odpoved

ja som aj cez happy foto a teraz fotoknihu cez piklio, ti boli mega rychli. a happy foto uz dlhe roky a v pohode. tiez ak niekto vie o niecom lepsom, rada vyskusam. 🙂