icon

Máte niekto skúsenosti s vyvolávaním fotiek cez net?

kika2710
12. júl 2014

Viete mi odporučit nejaku dobru stranku na vyvolanie fotiek?

mawka
12. júl 2014

ja som aj cez happy foto a teraz fotoknihu cez piklio, ti boli mega rychli. a happy foto uz dlhe roky a v pohode. tiez ak niekto vie o niecom lepsom, rada vyskusam. 🙂

evakva
12. júl 2014

Môžem len odporučiť happyfoto aj fotky aj fotokniha.

nicolle21
12. júl 2014

ja som zase s happyfoto spokojna nebola, opakovane mi dorucili vianocne darceky poskodene, z krabice tieklo, vzdy som to odmietla prevziat, vzdy mi na infolinke povedali, ze ano, uz to oznacime ako krehke a furt nic.. ked vianocne darceky nedosli ani v marci v poriadku, tak som tam narobila prievan a zrusili mi tu slavnu objednavku 😠 bola som dost sklamana, ale tak co uz..
fotky som si davala robit cez fotolab a spokojna som velmi, doma som si ich vybrala, nahrala, odoslala a ked boli hotove, prisiel mail, isla somsi ich prevziat osobne na predajnu a bol pokoj 🙂 v tomto maju fakt velke plus, ze maju predajne skoro vsade a osobny odber je lepsi

ewka1980
12. júl 2014

ja vždy objendávam len cez happyfoto 😉

l3yla
Autor odpoveď zmazal
schubertka
13. júl 2014

www.fotopak.sk veľmi spokojná som bola

molka
13. júl 2014

Fotolab neodporúčam. Fotky boli vyvolané síce pekne, ale orezali mi ich tak strašne, že som každú fotku mala rozmerovo inú, ani jedna nespĺňala objednaný formát, boli o dosť menšie. Bola som to reklamovať, ale vyhovorili sa, že sa to inak nedalo, reklamáciu neuznali. Niektoré fotky boli tak malé, že som ich mohla rovno zahodiť. 😖
Aj keď som si ich bola prevziať osobne na predajni, najskôr som musela objednávku zaplatiť, až potom mi ju vydali. Vraj majú také pravidlá.

kiwi82
13. júl 2014

u mna vedie fotopak.sk

evulielienka
Odpoveď bola odstránená
matrioska86
4. jún 2017

ja mam s happy foto len dobre skusenosti. biely ram sa ti spravil lebo tam mas daky format nadstaveny v telefone pri foteni (aj ked nie je vidno ked si pozeras fotky v mobile)

marllenka
2. nov 2017

@evulielienka ahoj, dnes mi prisli presne tak isto vyvolane fotky ako tebe co si tu ukazala..... chcem sa opytat pokusala si sa to reklamovat?.. mne je z toho do placu.....

evulielienka
Odpoveď bola odstránená
marllenka
6. nov 2017

@evulielienka smutne..... dakujem pekne za odpoved