icon

Máte niektorá skúsenosti s parným mopom H2O x5?

fridrichova.eva
13. jan 2012

Rozmýšľam o kúpe parného mopu H2O x5. Chcela by som vedieľ či naozaj taký úžasný..

stardust
13. jan 2012

@fridrichova.eva nemam skusenost, ale nasla som tuto diskusiu na porade : http://www.porada.sk/t136299-parny-mop-h2o-mop-...

fridrichova.eva
autor
13. jan 2012

@stardust ďakujem za radu

pelkatelka
23. máj 2012

no ja som si ho prave objednala ten H2O X5 a k tomu aj nahradne handricky tuna.... http://modax.sk/product/h2o-mop-x5-p...dnavka-/... Uvidime ako to cisti, ked ten zazrak bude fakt zazrak napisem

poleva
23. jún 2012

akurát ho idem vrátiť,nevyčistí nič a ešte je fajne ťažký

lenocka123
7. nov 2012

@pelkatelka ahoj prosim ta este ten mop mas? neviem si s nim rady, stale mi svieti cervena kontrolka :(

baryana
7. dec 2012

kupila som si h2o mpo x5 na vianociach v inchebe a nemam k nemu slovensky navod. vedel by mi s tym niekto pomoct? vedel by mi ho niekto preskenovat a poslat? 😒 prosim...

vinea15
30. dec 2012

@baryana
@lenocka123
@poleva
@pelkatelka
@fridrichova.eva baby je to slabota to H2o je to iba riadna reklama, ale výkon je slabý a mne po troch použitiach prestal púšťať paru :( ja by som to viac nechcela

zara248
5. apr 2013

@vinea15 ja som dnes akurat pisala otazku na konika aku mate skusenost s firmou modax prave u nich som si to kupila a naozaj je to blbost po 5tich pouzitiach to prestalo fungovat a samozrejme mam teraz len problemy s reklamaciou firma sa prestahovala do CR a ja len posielam balik hore dole platim postovne a uz sa mi vracia spat balik z CR tak uz sa chcem obratit na Obchod.inspekciu a le momentalne som mimo SR az do jula tak neviem

zara248
5. apr 2013

@poleva presne tak tazky jak .... a ja som si ho kupila ked som bola tehu ze si ulahcim pracu a figu upratovala dcera ale po 5tich pouzitiach dokonal 🙂

poleva
7. apr 2013

@zara248 ja som ho poslala naspäť 🙂)

zara248
7. apr 2013

@poleva to som spravila aj ja ale firma modax od ktorej som kupila sa prestahovala do CR najprv som to zaslala do BA a odtial sa mi balik vratil hned som pisala do firmy kazali mi ho zaslat do CR a tam ho nik neprebral a znova sa mi vracia,pisali mi email ze mi peniaze vratia ale boh vie kedy a ci vobec pretoze firma je v platobnej neschopnosti a vybavuju pohladavky postupne pytala som sa ze asi na ako mieste je moja pohladavka a uz sa mi neozyvaju tak som im napisala ze ak do zajtra neodpovedia tak to budem riesit cez obchodnu inspekciu ale problem je v tom ze som do jula v Kanade a riesi to moja dcera ktora je uz z toho na nervy tak neviem, ako to cele dopadne

poleva
7. apr 2013

@zara248 fúha, ja som mala šťastie,,,poslali do týždna peniažky,no poviem ti,,,nikdy viac,blud prevej triedy ☹

zara248
8. apr 2013

@poleva tak to ano aj ja som ho mala poslat skor no uvidime ako t dopadne ☹

darina05
11. apr 2013

aj mne po troch pouzitiach prestala fungovat para

sasenocka2
4. jún 2013

@darina05 aj som si ho chcela kupit mm som presviedcala asi tri mesiace aby ho kupil dobre ze som ho este nekupila

darina05
4. jún 2013

Ale co som kupila v bille ten zatial funguje