Máte pocit, že vás niekto prenasleduje?
Dlhodobo sa neviem zbaviť pocitu že niekto sleduje moje kroky za účelom uškodiť mi a prizivovat sa na mojom nešťastí ... Každá moja teória smeruje na ženu ktorá je zaľúbená do môjho partnera ktorý je momentálne vo výkone trestu .. počas nášho vzťahu sme boli dosť často vzájomne odcudzeni a tak vznikla možnosť že si začal tvoriť vzťah s inými ženami .. máme spolu dieťa a vtom čase som nemala odvahu ani možnosti dokladne odpozorovať čo sa dialo v čase keď sme spolu nevychádzali dobre alebo keď sme boli po hádke ... Vedela som že niečo nieje v poriadku ,no nedostala som žiadne konkrétne odpovede .. obaja sme boli zmätený .. po nástupe na výkon trestu sa partner snaží získať nás vzťah naspäť,na otázky na telo mi neodpovedá vôbec . Nesúhlasí so žiadnou mojou teóriou .. ale ja ... neverím mu . Niesom otom presvedčená . Skôr naopak som často premýšľam o Tom že za mojím chrbtom sa diali rôzne druhy podvodov a ja sa otom nedokážem verejné rozprávať lebo sa cítim ako blázon 🙏 ... Máte niekto skúsenosti ,riešili ste problém s milenkami alebo podvodmi partnerov ktorí sa ocitli mimo zákon ?
@annamariaw ja sa ta spytam inac: Mas pocit, ze taky vztah treba zachranovat? Uz pred tym vam to nefungovalo, preco by vam to malo fungovat ked sa z basy vrati? Ja by som neriesila co bolo ale co bude. Bez neho.
ja súhlasím s
@viestta
To ze s ním mas dieta, nic neznamena....neplytvala by som uz cas na neho...
@annamariaw Je ti toto treba? Ved jej ho prenechaj a najdi si niekoho, kto nezhana milenky a nevykonava trestnu cinnost😉
muz co sa vyhyba odpovedi,podvadza ta,hadate sa spolu a este ako ceresnicka -sedi v base... to je naozaj terno o niekoho takeho bojovat a snazit sa ... naozaj chces pre dieta buducnost popri takom cloveku?
@annamariaw fuu, to musí byť riadny alfa samec, keď napriek milenkam, podvodom a výkone trestu sa o neho biju 2 ženy.
Si si istá, že chces s takýmto chlapom riešiť budúcnosť?
Veď typek ani teraz nie je k tebe úprimný, sama píšeš, že otázky "na telo" ignoruje.
Za čo vlastne sedí?
Ale tak, kto chce kam...
@annamariaw nechcem nikoho odsudzovat, viem, ze do vazenia sa da dostat aj za nedbanlivost, nemusi to byt vzdy len umysel… ale teda ty vies za co sedi, tak si sama odpovedz, ci je to take neviniatko, ktore ked vylezie von, tak bude uz len dobro konat… a k vasmu vztahu - nefungovalo to doteraz, a keby nesedel, tak nahana dalsie baby veselo dalej, akurat z tej basy sa bude potrebovat niekam vratit a bude chciet aj najest, aj cigarety kupit a hlavne - nebude chciet platit vyzivne, no a ku komu ma najlahsiu cestu? Spravne, k tebe…
Byt tebou kaslem nanho.
Ja som sa v tomto absolútne stratila a nechápem o čo ide... je tu žena, ktorá je zamilovaná do otca tvojho dieťaťa, zrejme ťa s ňou podvázdal, keď ste mali blbé obdobia... ale aké sledovanie a aké ubližovanie? ak je za tým podľa teba ona, čo ti má on potvrdzovať za teórie? sú stále v kontakte a myslíš, že sa mu tým chváli? či myslíš, že to robia spolu, aby ti ublížili? a čo vlastne robia?... no a to najhlavnejšie, naozaj o takéhoto muža stojíš? mimo toho, že je v base, celé zlé už aj pred tým...
@annamariaw pre pána Jána.... Máš dieta s basistom. Zabudni na neho, začni svoj život niekde inde. Veľkoryso ho odovzdaj jeho bokovke 🙂)
Úprimne ,Myslím si že páchali spolu drogovú trestnú činnost a že sa spolu dohodli tak aby ma po jeho nástupe obtazovala .. niekedy v noci mám pocit že sa mi niekto obsmieta okolo môjho auta , občas mám pocit že počujem kroky v záhrade .. po ukončení trestu sa budeme spolu stretavat od doby kedy je .... ..... Keď si to takto môžem prečítať aký názor na našu situáciu majú rôzny ľudia .. je to všetko smiešne. Ja ani neviem kedy som sa v Tom stratila tak veľmi .. kedy som stratila kontrolu a zdravý úsudok .. kým si to človek nezazije na vlastnej koži nikdy si neuvedomi ako sa dokážu spriecit pocity predstavy s realitou ... Je to neprijemne .. dcéra príslušníka polície je zrazu slobodná matka ktora je odcudzovana ,zahanbena a pripravená o svoje okolie .. blízky ludia sa odmietajú somnou baviť keď začnem s touto témou .
Prosim ta ,skonci s nim,Chces znicit buducnost aj vasmu dietatu?Vychovaj ho radcej sama,a nie s takym zvrhlikom.Mozno toho praveho si este najdes.,ved skusenosti so zlym uz mas
Co tak si zohnat kameru, aby si mala jasny dokaz, ze sa Ti niekto obsmieta po nociach okolo pozemku?
Blizki preco o tom moznom sledovani nechcu pocut?
Hnev , zásady a princípy
Tymto trapasom som len chcela poukázať na to ako dokáže spoločnosť zahubiť emócie a kontakt a realitou ...
Ak by som nezačala písať sem v návale hnevu a neistoty . Šla by som von a tej žene ktorá mi vypisuje momentálne aj teraz správy a stojí pred mojím domov , tej ktorá chodieva pred školku môjho syna , tej ktorá má prenasleduje a väčšinou pri nej nechýbajú pofiderny ľudia pod vplyvom bohviecoho by som vytrhala vlasy a vybila si všetku svoju nahromadenú zlosť a úzkosť .... Viem že musím ísť ďalej , Ale s ľuďmi bez chrbtovej kosti v pätách to nieje vôbec jednoduché .
Tak to je vyhra v loterii, fetak, basista a este t… s dalsou fetackou, ktora si mozno zaraba aj vlastnym telom … brrr … s kuskom zdraveho rozumu by si mala dakovat tomu hore, ze tvoje dieta je normalne a zacat pouzivat rozum. Obrat sa na tatka nech Ti pomoze urobit poriadok v tvojom zivote. Tej zene ho kludne prenechaj a zbavis sa obidvoch
Osadnici a ich telenovela. Samozrejme kazdy, kto skodi na priatelovnna policii. 😀 Bez toho by to nemohlo byt.
@pribinak . Ďakujem za názor . Táto veta presne opísala to čo ja potrebujem opisovať nekonečné nepríjemné lebo sa nedokážem odtrhnúť od pocitov ktoré má dusia .. hľadala som správy opis toho "bordelu" ktorý budem konzultovať s odborníkom. Vďaka ľuďom so zdravým rozumom a ochotou prezentovať svoj názor .

Intuicia je niekedy viac ako cokolvek 🙂