icon

Máte problémy s novými telefónmi Motorola?

4. dec 2023

ma tu niekto nove motoroly . 22 ///e32? su chybne iba u nas doma alebo aj vy mate problemy ?

ahojte,
som velmi sklamana, pred pol rokom som si kupila v obchode novu uplne motorolu s32, ktora vsak okamzite mala problemy s mikrofonom, ked mi niekto telefnooval nebolo ma pocut, a preskakovalo to. tvrdili m iv servise, ze to nie je ich vina a nic nie je chybne ani vadne s nou. este k tomu mrzla, extremne precitlivela na dotyk a stale sa zapinala baterka sama od seba jhocikedy. nereagovali na to v servise ani v predajni, pritom velka spolocnost !
tak za pol roka som to uz nemohla vydrzat, tak som si teda kupila novu motorlu lebo boal v akcii na alze za 80e tetaz, ina kategoria e22, tato je este stokrat horsia !!!!
nielenze prekskauje je extremne prcitlivela na dotyk, ale dokonca stale mi vyhadzuje taku hlasku, ze ""procesor sa zastavil""""a zo stranky ma vyhodi, alebo zhasne, alebo mrzne cela, alebo je problem tiez s tym, ze ked nieco hovorim, tak am nepocut, aj na napr 5 sekund a az potom am je pocut, takisto ked nahravam niekomu hlasove spravy cez telefon , 5 sekund nepocut, ostatne sekundy pocut, proste hruza som sklamana z tychto dvoch motorol, zase mi ju klasicky nevyreklamuju, vraj !!chybu nevidia """, pisala som az ombudsmanovi. nic nikto je im jedno, ze telefon sa neda pouzivat. nezaujima ich to.
takze azse rpoblem s motorolou uzasnou.
mate aj vy vadne tieto kusky telefonov ???ja som za obidva dokopy dala akoze 200e pocas tohto roka a naozaj ma stve, ze nemam poriadny telefon, je to hanba, ked s niekym volam a nepocut ma, chyba nie je na mojej strane telefony boli nove od zakupenia, ani nespadli ani nic sa s nimi nestalo, v servise chybu nevidia, takze nevedia preco to mam, dokonca asi si vymyslam alebo co nechapem tomu co sa deje, ale je to sialene, ja potrebujem mat normalny telefon ktory neblbne, a nie taky, ktory blbne stale a nepocut, ma..je to bezne pre tieto motoroly ???.

hefo
4. dec 2023

Tieto uvedené typy neviem, manželka aj dcéra majú e40, a tá u manželky má jedinú chybu - pri telefonickom hovore, keď má človek telefón pri uchu, vypne to obrazovku (tak to má byť), ale keď ho dá od ucha preč, napr. do vodorovnej polohy, často to obrazovku späť nezapne, a nedá sa hovor normálne ukončiť (len natvrdo telefón vypnúť, alebo skončí druhá strana, potom je to zas OK), asi nejaký problém so senzorom polohy. Ale či je to problém toho jedného kusa neviem, lebo dcéra s tým prakticky vôbec netelefonuje.