icon

Máte skúsenosť s jasnovidkou Gertou a jej e-bookom?

bar_bora_1
2. jan 2025

ahojte, máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou Gertou a jej určením dátumu počatia? celkom ma to zaujíma len ma trošku odrádza cena 😅 máte prípadne niektorá jej novinku e-book účinné rituály? čo na ne hovoríte a čo všetko sa v nich nachádza?

majkabambulik
2. jan 2025

@bar_bora_1 iba zle skusenosti! a ku cene sa ti nebudem vyjadrovat, jednoducho stale najde naivneho somara hlupaka, ktory jej zaplati.

danica2711
3. jan 2025

@bar_bora_1 keď už nevieš, čo s peniazmi, daj ich radšej na charitu, pomoc Ukrajine alebo na psie útulky

ida129
4. máj 2025

Ja som si pri Gerte (Gertíkovi) z Vrábel dala robiť rituál lásky v čase splnu a nič. Nebolo to lacné. Komunikovali sme spolu len cez e-mail, keď som mala otázky ako podrobne prebiehal ten rituál, bola nepríjemná, stručná, odmeraná. Zaujímalo ma to za tie peniaze. Potom som ešte skúsila jednu vešticu a tá mala úplne iný prístup. V každej profesii sú aj odborníci, aj fušeri.

lucia_lucia992
8. sep 2025
@ida129

Ja som si pri Gerte (Gertíkovi) z Vrábel dala robiť rituál lásky v čase splnu a nič. Nebolo to lacné. Komunikovali sme spolu len cez e-mail, keď som mala otázky ako podrobne prebiehal ten rituál, bola nepríjemná, stručná, odmeraná. Zaujímalo ma to za tie peniaze. Potom som ešte skúsila jednu vešticu a tá mala úplne iný prístup. V každej profesii sú aj odborníci, aj fušeri.

@ida129 môžem sa opýtať akú ste inú vešticu ste vyskúšali? A pomohlo vám to? Viete odporučiť?

klara546
15. sep 2025
@danica2711

@bar_bora_1 keď už nevieš, čo s peniazmi, daj ich radšej na charitu, pomoc Ukrajine alebo na psie útulky

@danica2711 prečo by mala dat peniaze psom alebo ukrajine,to je čo za nápad? Ja napr nikdy nechodim na dovolenky za mňa su to vyhodené peniaze a tiez by mi nikdy nenapadlo povedať ľuďom ktorí idú na dovolenku, že tie peniaze mali dať radsej na útulky alebo na vojnu. Vaša logika je od veci.

largo777
11. okt 2025
@ida129

@ida129 prosim Vas ta druha vestica je kto ? Dakujem