icon

Máte skúsenosti s Carneo GuardKid hodinkami?

3. sep 2024

Ahojte, mate niekto pre dieťa tieto hodinky? Ste spokojne? Potrebujem to, aby sme sa vedeli so synom spojiť keď nebude doma, no musí mať celý čas zapnuté dáta? Akého operátora ste zvolili?

Strana
z2
niekto2hy
3. sep 2024

Riesil som sim - 4ka a aj Orange.

anjelik2358
5. sep 2024

S týmto typom hodiniek nemám dobré skúsenosti, hodinky sa mi nepodarilo spárovať, skončilo to tak, že mi neuznali reklamáciu, obvinili ma, že som si nainštalovala inú aplikáciu ako som mala na spárovanie hodiniek a že tá aplikácia ukradla IP adresu a ja si mám zaplatiť ďalšie peniaze na reset hodiniek. Nikdy viac túto značku.

Dnes nám prišli tieto:
https://datacomp.sk/canyon-cindy-kw-41-smart-ho...
- nepotrebujú žiadnu aplikáciu na spárovanie
- kontakty sa dajú priamo naťukať do hodiniek

Vyskúšali sme si aj hovor, pekne dobre počuť. Dúfam že nám vydržia.

simonamkr
12. sep 2024
Používateľ simonamkr je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonamkr.

@niekto2hy Zdravím, máte prosím skúsenosť s hodinkami pre deti od Carneo, tiež zvažujeme kúpu pre syna?

niekto2hy
12. sep 2024

@simonamkr Neriesil som hodinky,riesil som len nastavenia sim kariet.

30katrusa40
12. sep 2024

Dcére sme kúpili carneo guardkid 4 sme s nimi spokojný . Má ich už vyše roka.

sisulia
15. nov 2024

Ahojte. Uvazujeme, ze by sme detom pod stromcek kupili nejake smart hodinky. Tie co mate skusenost s Carneo, odporucili by ste ich? Pripadne, ak viete poradit podla coho vyberat, co je take dolezite, aby tie hodinky vedeli, mali? Dakujem za kazdu reakciu.

plankina
21. nov 2024

@sisulia chodte do toho, nebudete lutovat. ktore mate vyhliadnute?

sisulia
29. nov 2024

@plankina Dakujem za povzdbudenie, ale zislo by sa mi asi viacero odporucani, alebo to nejak upresnit, nejake tie funkcie, porovnania a tak. Lebo ked ich chcem kupovat pre dvoch chlapcov, tak to je uz aj polozka potom, ked chcem kupit nejake poriadne.

kolieskova232
9. dec 2024

@sisulia ahoj, sestra ma tiez dvoch chlapcov a obom ide kupovat carneo smart hodiny. ak sa nemylim, tak sa volaju platinum? takze ak nahodou ste este nekupili, tak odporucam tieto, vseeeetko som to s nou preberala a uz som presvedcena o tom, ze aj mne by sa take zisli 😀

plankina
16. jan 2025

@sisulia ahoj, kupili ste nieco? co ste vybrali? ja som sa sem nevedela skorej dostat 🙈

nuci616
4. apr 2025

To by aj mňa zaujímalo. Aj keď takto po čase 😀

hrehusa
4. apr 2025

My rozmyslame ze ku dnu deti by sme taketo nieco vymysleli 🙂 Tak by sa nam tiez zisli blizsie informacie a skusenosti 🙂

fabrika
10. apr 2025

Ja stale premyslam ze ci je to vobec potrebne pre decka. My mame zatial ten airtag na sledovanie, no uz sme rozmyslali aj nad touto variantou.

3petka
10. apr 2025

Ja som ich kupovala pred mesiacom. Už jedny mal ale tie už doslúžili.
Zatiaľ spokojnosť, trošku som sa potrápila s nastavením ukazateľa polohy, lebo mi to lietalo aj 2km ďaleko od skutočnej polohy ale teraz už dobre. A som spokojná aj s baterkou drží už 8 deň, dnes akurát budem musieť nabíjať ale vždy večer keď prišiel domov tak som ich vypla.

kolieskova232
10. apr 2025

@3petka tak to je ale ze vynikajuca vydrz baterie. takze inak by vydrzali asi tak polovicu, cca tie 4 dni, co je tiez fajn si myslim. nie vsetky hodinky to dokazu, aj ked vyrobcovia to tak uvadzaju.

mirka0677
10. apr 2025

@fabrika moji synovia (8, 10r) ich majú, lebo sem tam chodia sami domov zo školy a musia na nás čakať. A tiež na a z futbalových tréningov. A tiež viem odsledovať, či už sú, kde majú byť. Mobily som im dávať nechcela, lebo jasne, že by sa s nimi hrali. Na hodinkách je akurát foťák, kalkulačka a jedna matematická hra (aj to len na jedných). Takže ozaj s nimi len volajú nám a my im - kontakty nastavujem ja v apke. Nevýhoda je, že batéria vydrží max.2 dni, ak im ich chcem v nejaký deň dať (nenosia ich stále), musím ich deň predtým nabiť, ak chcem mať istotu, že sa nevybijú.

3petka
10. apr 2025

@kolieskova232 som naozaj prekvapená. Tie prvé vydržali deň a pól. Takze za mna spokojnost.

petulda333
10. apr 2025

@fabrika my sme brali hlavne kvoli hokeju,aby sa syn s nami vedel spojit,ked je na turnaju a pod. Inak ich nenosi nikam

sisulia
15. apr 2025

Dievcata, ktorym dlzim este odpoved od neviem kedy, ospravedlnujem sa. Ale prisiel ten cas a dozviete sa rozuzlenie 😂 Taky sok to az nebude ale. Tieto hodinky maju obaja chlapci. Jeden cierne, druhy modre.

hrehusa
16. apr 2025

@sisulia v pohode postaci ze su 4G? V dnesnej dobe mam pocit ze uz je vsade to 5G.

3petka
16. apr 2025

@hrehusa úplne to stačí.

fenco007
30. apr 2025

Kupili sme Carneo GuardKid mini - za mna a aj znamych je to strasne sklamanie. Hrozne uvodne nastavovanie, kopec chyb, mikrofon na hodinkach ledva pocut, prepinanie medzi tel.kontaktmi je tazkopadne, kamera ma take zvacsenie ze dieta ma len oci na pol obrazovky,.. Z Temu by som mal podobnu kvalitu za tretinu ceny. Mam pocit ze tych milion pozitivnych hodnoteni na Carneo hodinky na Heureke narobili samotny vyrobcovia lebo fakt neverim zeby niekto tymto hodinkam mohol dat pozitivne hodnotenie..

sisulia
2. máj 2025
@hrehusa

@sisulia v pohode postaci ze su 4G? V dnesnej dobe mam pocit ze uz je vsade to 5G.

@hrehusa Jasne, to je uplne v pohode. Ja neviem, ci vobec vsetky mobily funguju na 5G, alebo ci je vsade take pokrytie. A ani neviem, aky je medzi tym vlastne nejaky zasadny rozdiel 😀

sisulia
2. máj 2025
@fenco007

Kupili sme Carneo GuardKid mini - za mna a aj znamych je to strasne sklamanie. Hrozne uvodne nastavovanie, kopec chyb, mikrofon na hodinkach ledva pocut, prepinanie medzi tel.kontaktmi je tazkopadne, kamera ma take zvacsenie ze dieta ma len oci na pol obrazovky,.. Z Temu by som mal podobnu kvalitu za tretinu ceny. Mam pocit ze tych milion pozitivnych hodnoteni na Carneo hodinky na Heureke narobili samotny vyrobcovia lebo fakt neverim zeby niekto tymto hodinkam mohol dat pozitivne hodnotenie..

@fenco007 Toto mi neda. Nastavovanie je uplne jednoduche, behom par minut hodinky pripojene a ficia. Staci si nastavit hlasitost, kontakty menis tym, ze posuvas prstom po displeji a listuje sa v nich, ked dietatu vidno na kamere len oci, tak treba dat ruku dalej od tvare... To co je toto za chyby akoze 😀

tapala
5. máj 2025
@sisulia

@fenco007 Toto mi neda. Nastavovanie je uplne jednoduche, behom par minut hodinky pripojene a ficia. Staci si nastavit hlasitost, kontakty menis tym, ze posuvas prstom po displeji a listuje sa v nich, ked dietatu vidno na kamere len oci, tak treba dat ruku dalej od tvare... To co je toto za chyby akoze 😀

@sisulia Tak mozno praveze toto vsetko vyskusali a napriek tomu to nefunguju tak ako maju. I ked podla mojho nazoru je uplne jedno ci ma dieta len oci na pol obrazovky, ale dolezite je ze sa mu dovolam a viem ze je v poriadku.

fabrika
7. máj 2025
@tapala

@sisulia Tak mozno praveze toto vsetko vyskusali a napriek tomu to nefunguju tak ako maju. I ked podla mojho nazoru je uplne jedno ci ma dieta len oci na pol obrazovky, ale dolezite je ze sa mu dovolam a viem ze je v poriadku.

@tapala a od toho sa tie hodinky aj kupuju. Hlavne nech aj baterka vydrzi, lebo pokial by som to mala nabijat kazdy den to nie je bohvie co.

nuci616
2. jún 2025
@fabrika

@tapala a od toho sa tie hodinky aj kupuju. Hlavne nech aj baterka vydrzi, lebo pokial by som to mala nabijat kazdy den to nie je bohvie co.

@fabrika Tie čo sme kúpili my, tak batéria vydrží tak dva tri dni. Záleží ako ich používa. Ale myslím, že to je celkom v pohode. Predtým sme mali jedny iné od inej značky a tam baterka nevydržala ani deň. Takže toto je mega 😀

fabrika
2. jún 2025
@nuci616

@fabrika Tie čo sme kúpili my, tak batéria vydrží tak dva tri dni. Záleží ako ich používa. Ale myslím, že to je celkom v pohode. Predtým sme mali jedny iné od inej značky a tam baterka nevydržala ani deň. Takže toto je mega 😀

@nuci616 ani den? No tak to nie je bohvieco 😀 Ale tak to tipujem na taky Aliexpress alebo Temu a tam asi netreba cakat zazraky 😀 I ked si clovek povie ze ako pociatocna kupa na skusku mozno staci 😀

hrehusa
3. jún 2025
@nuci616

@nuci616 Tri dni je vlastne dost ano? A to ti aj pipne v telefone nejako ze to treba nabit ci musis proste sledovat tie hodinky?

Strana
z2