icon

Máte skúsenosti s mystery boxom zo Starbucks?

zeldia
19. jan 2025

Prosim vas kupil niekto v Starbucks mystery box. Ja viem že vyhodené peniaze za kopu plastu🙂 ja len či náhodou nemáte skúsenosť a akú? Dakujem 😘

jozinzbazin22
19. jan 2025

Mame ho v kauflande,ale taky maly,balik stoji 12eur.V jednom boli teplaky,v dalsom oteplovacky pre 3m babo,dalsi 2jo hodin na ruku,jedny boli ozaj krasne,v dalsom nieco do elektriny.

muchotrafka298
19. jan 2025

Ja som o kupe uvazovala, ale obavam sa, ze by som tam mala urcite kavove kapsule, pri mojom stasti a nemam kapsulovy kavovar

kubizde
19. jan 2025

@zeldia kúpila som dva , mala som tam keramický hrnček, tumbler a kávu 😍 druhý bol pre brata. Úplne parádny obsah 🙂

nattyond
19. jan 2025

O tomto počujem prvý krát - kde sa to dá kúpiť baby? 😍

kubizde
19. jan 2025

@nattyond v starbuckse to majú pri pohároch atd 🙂

muchotrafka298
19. jan 2025

@nattyond ja som o to zatial nevidela, ale citala som to na instagrame Starbucks Slovensko.

zeldia
autor
19. jan 2025

@kubizde nevieš co mal brat ?🙂
hm ja som sa sla pozriet v Auparku KE a tie tasky sú prázdne a ľahučké (určite tam nedali velky plastový pohar ani zrnkova kava), tak som nekupila. Ešte mozem ísť pozriet do iného lebo tu ma nepresvedčili.

kubizde
19. jan 2025

@zeldia viem, jeden tumbler, jeden keramický pohár a jeden další plastový pohár 🙂 hodnota vyse 40 eur. Zospodu tašky sú prilepené kódy produktov, niekde sú aj napísané názvy, skús si tak vybrať 🙂

zeldia
autor
19. jan 2025

@kubizde dakujem😉

evaplev
19. jan 2025

Ja som mala v jednom zimné čižmy v druhom sveter. Dcéra v jednom kameru na dom a v druhom vysielačky keď to pozerala tak okolo 60€ tie vysielačky stoja.

aevisi
19. jan 2025

Ja som čítala na Instagrame, že ak nenájdeš na predajni vyložené, treba si pýtať pri pokladni 🙂

rozculena
19. jan 2025

@evaplev zo Starbucksu? A čo potom s tým,keď je veľkosť na hovno?
Videla som niekoľko videí na IG a baby tam mali keramický hrnček,potom taký ten veľký plastový so slamkou a kávu.......

kubizde
20. jan 2025

@evaplev v starbucks určite takýto mystery bag nie je 😀

muchotrafka298
20. jan 2025

@rozculena ja som tiez videla nejake videa a mali tam vacsinou hrnceky, tumblery a este tusim take plastove pohare.

muchotrafka298
20. jan 2025

Totalne sklamanie. Dnes som si to bola kupit. Nielen, ze mi nedali vybrat, ale proste som tam mala braky, co nikto nechce. Keby mi to ta kocka povedala predtym, ze co tam davaju, tak to nekupim. Moja chyba. Mala som tam zrnkovu kavu, 2 x plastovy pohar s vieckom /nie tie slamkove, ale obycajne umelohmotne kelimky/. To bolo vsetko. Hodnota myslim nedostahuje ani tych 20 EUR. Ak by si si to isla kupit, tak len tak, ze si vyberas sama. Na mojej taske zospodu neboli ziadne kody co tam malo byt, nahadzovala to rovno na pokladni.

kubizde
20. jan 2025

@muchotrafka298 nedali vám vybrať?? To je riadna bieda kks

muchotrafka298
20. jan 2025

@kubizde nie nedali, proste jeden zobrala spoza pultu. Nebolo to vobec vylozene. A ta druha kocka mi hovorila, ze ona sa cuduje, ze si to vobec niekto kupi (toto povedala, ked som to zaplatila). Ze sa tam davaju veci, co sa nepredavaju. Len ja som videla na nete, ako tam ludia mali hrnceky, tumblery, termoskove pohare a ja som mala toto.

nattyond
20. jan 2025

Ahojte, ja som dnes bola v BA v Boroch, mohla som si balíček vybrať, brala som ten, čo vyzeral najviac plný. Kočka na pokladni naskenovala kódy zospodu a hodnota teda bola 45,70€ 😊 Ja som spokojná

jesenzima
20. jan 2025

@nattyond vážne 45€ za toto? 😀

nattyond
20. jan 2025

@jesenzima no ak poznáte ceny v Starbuckse tak vám to divné nepríde 😊 inak ja som si kúpila termohrnček v Starbuckse v Japonsku pred 10 rokmi - stále je ako nový, výborne drží teplo a ako jediný sa nevylieva, takže ja som s ich produktmi spokojná

muchotrafka298
20. jan 2025

@jesenzima nie, cena je 19,90 EUR je to Mystery Box. Pise, ze hodnota toho je 45 EUR. Hodnota mojho bola asi tak 20 EUR, cize ziadna pridana hodnota. Ale tak, ratala som s tym, ze tam mozu byt hluposti.

kubizde
20. jan 2025

@muchotrafka298 všade je to asi inak, u nás boli fakt super vyskladane…

muchotrafka298
20. jan 2025

@kubizde podla mna toto vy zamrzelo asi trochu kazdeho. To co som tam mala najprv ani nebolo v tej cene, ze mi musela tam dohodit ten najlacnejsi pohar plastovy. No mam ponaucenie, ze si nemam kupovat blbosti.

zeldia
autor
25. jan 2025

@muchotrafka298 to máš niečo ako loteriu. Asi to ma byt aj pointa.
A to čo sme videli na TikToku a IG to boli reklamné že naschval dali super veci aby sme ostatní kupili.