icon

Máte skúsenosti s Nabytok4you. Sk?

deximix
8. mar 2020

Ahojte. Mate niekto skúsenosť? Na fb sama chvála ale ci nie umelo vytvorené hodnotenia...

evittam
8. mar 2020

@deximix Max.spokojnost. Mame sedacku.

deximix
autor
8. mar 2020

@evittam a ako dlho?

evittam
8. mar 2020

@deximix Druhý rok

deximix
autor
8. mar 2020

@evittam pýtam sa lebo na ich stránke a na fb mi prídu hodnotenia umelé a inde nič moc skúsenosti...

evittam
8. mar 2020

@deximix Odpovedam

janikablaho
8. mar 2020

Ahoj my mame tiez od nich sme velmi spokojni sedacka dodana na cas precizne zabalena a vo velmi kvalitnom prevedeni tiez sme dlho hladali maju vela pozitivnych referencii pozri aj google a azet

deximix
autor
9. mar 2020

@janikablaho to ze veľmi som nenašla na nich nič len podozrivo vyzerajúce na fb. A ako dlho mate sedačku?

janikablaho
9. mar 2020

my sme prave nasli ked si pozries google alebo azet tam maju my mame 2 sedacky od nich jednu mame 8rokov a druhu 2roky bez jedineho problemu

maxitaxi
5. feb 2021

@deximix Zdravím, ja mam sedacku od nich od septembra 2020. Az sa divim kolko chvaly na firmu.
Sedacka je vyzorovo pekna, ale ma vady: ako je vystrapkavanie latky Pecos, kde je na niektorych miestach vidieť cierny podklad svetlo sivej latky. Aj jeden krajny diel nesedi na zemi na jednej strane, ale visi 4 mm vo vzduchu, nakolko spojny diel je nasrubovany vyssie ako ma byt. Bolo mi povedane ze mame krivu podlahu.
Majitel Vam na vsetko povie, ze u nich je sedacka na 100 % skontrovana 10 ludmi a dalej neriesi nic, vsetko sa stane u Vas. Vraj mu mam poslat 2 diely sedacky a oni na 100 % rovnej podlahe posúdia kde je chyba. A aby som sedacku vycistila, pricom je stale prikryta cela prehozmi:
Dobry den
vzhladom na to ze nie je mozne podla foto posudit v akej miere je
podlaha rovna priadne ci boli pouzite vsetky montazne prvky pri montazi
noziciek t.j noha + podlozka a tak isto je velmi tazko posudit ci
material ktory ste nam poslali je je mechanicky poskodeny alebo sa
jedna o vadu materialu bude potrebne poskodeny diel dorucit na adresu
nasej spolocnosti : Hlavna 12/61, 972 11 Lazany aby sme posudili rozsah
poskodenia. Poskodeny diel je potrebne zabezpecit aby neslo k jeho
poskodeniu pri preprave , poskodeny diel nezasielajte na dobierku inak
nebude prevzaty. Pred odoslanim prosime sedaciu supravu vycistit.
V pripade zacatia reklamacneho konania vas dalej vas ziadame o zaslanie
kopie zarucneho listu k sedacej suprave.

S pristupom a neochotou som bola nespokojna od zaciatku komunikácie. Majitel mi nebol ochotny poslat latky, ake som chcela. Az som mu musela poradit, ze by mal spoplatnit vzorky aj postovne, ale clovek predsa musi dostat tolko vzoriek a ake chce, vsak nekupuje ponozky, ale sedacku cez internet. Konecne to uz tak ma a vzorky sa daju objednat. Preto chcem upozornit, ze ked chytite zly kus, postup je taky.
Po recenzii s fotkami mi najskor komentare zmazal a nasledne ma aj blokol na FB aby mu tam ostali len chvalospevy.