icon

Máte skúsenosti s overenou vešticou?

26. jan 2025

Ahojte kto mate skúsenosti s vesticou? Overenou?spokojnost atd

yelena159
26. jan 2025

Mne raz veštica povedala, že ma niekto ošklbe. Mala pravdu. Ošklbala ma.

zuzanita1609
26. jan 2025

@yelena159 😂 👌

majkabambulik
26. jan 2025

Tak ako ti pise yelena159 cca 95percent z nich ta osklbu a ak nie, tak tie zvysne 5 percenta pracuju s bielou/ciernou magiou a otvoria brany zlym duchom, no a potom ani sa nenazdas a zacne sa ti sypat vsetko to dobre co mas v zivote-pekne vztahy pojdu ako prve. Mamicky tu pisali, ze isli na antidepresiva, potom ani tie nezaberali, a uz ani psychiatri v nemozcnici nevedeli co dat, lebo nic nezaberalo, hospitalizacia nemoze trvat vecne, tak tu pisali , ze jedinne riesenie je skoncit pod vlak lebo uz tie ataky nezvladali a nikto im nevedel pomoct - kto to nezazil, tak ten to nepochopi nikdy a moze tarat co chce. Bolo tu uz vela mamiciek co toto dosvedcili, povedali, ze keby ich niekto varoval tak by urcite si to rozmysleli. Tak ta varujeme aspon my.

denkabemommy
26. jan 2025

@majkabambulik 🤣 podľa tvojich komentárov sú všetky ženy na antidepresívach 🤦‍♀️ aj tie, čo mali sex pred svadbou, teraz tie, ktoré šli za vešticou 😅🙈.. prekvapím ťa, ale pravdepodobne máš okolo seba len extra labilné okolie…

svetlonos
26. jan 2025

@denkabemommy
tu škoda komentovať niektorých pisatelov. Pokial su to kresťania co idú Krista z kríža strhnúť- maju dary jazykov, jasnovidnosti a blabla. To je všetko v poradenskú, lebo pan farár to tak pivedal! Ale pokial ma niekto určite schopnosti mimo kostolíka (pritom je lepsi clivek a ma aj lepšie vztah s Bohom ako takíto anjelickari) tak ho už treba minimalne upáliť!! To su všetci len satanovi pomocníci, niet tajeho aby bol inak dobrým človekom, pokial to pan farár neodohral! Všetko len zlý čierny mágovia a bosorky a ti m, ktorí k nim idú, zhora v ohni pekelnom 🙈
A hlavne o tom píšu ľudia, ktorí nemajú poňatia a 💩 o tomto vedia. Tuto mame práve krásny priklad ako si si všimla a komentovala 😉.

denkabemommy
26. jan 2025

@svetlonos mne niektorí títo “extra” veriaci prídu hodný psychiatrickej pomoci, lebo toto už s bežnou vierou nemá nič, príde mi to ako snaha zastrašovať. 🙈 no proste psycho

svetlonos
26. jan 2025

@denkabemommy
presne tak to je ale vieš ako to býva. Práve tí, ktorí najviac toho psych ,olova,iatra potrebujú tvrdia, že oni v zivote tohoto lekára nepotrebovali ani nebudú! 😂
A väčšinou cirkvi sú o drzani ľudí pod kontrolou stracom. Mnohí jedinci to radi apostoluju ďalej 🙈
S niektorými sa da aj normálne pikecat a trošičku im obcas otvoriť oči, aj jed sa im to nepacu. Ake túto Majka je stratený prípad. Ma zopar dobrých názorov v niektorých temach ale to je tak asi všetko. Inak je uplne zaslepený a zmagorena dogmami. Jedinú svätú pravdu ma ona a biblia (písaná kadeako, všakže?) 😏

karolinakr
27. jan 2025

mojej sestre vyveštili, mala zomriet 20 rokov dozadu, čo sa nesplnilo, ale že bude mat muža z ineho mesta, sa splnilo

monichetta
27. jan 2025

podla toho kde si, v ktorom meste

tinkybinky
28. jan 2025

Raz som volala numerologičke mala som zaplatený výklad z kariet plus numerologiu. Musím sa priznať,že som polhodinu po tomto telefónate plakala v aute a s odstupom času je to 8rokov konštatujem ,že vo všetkom čo mi povedala mala pravdu 😞