icon

Máte skúsenosti s Roboforexom a Pekarovičom?

jaroslav88
10. dec 2024

Ahojte, máte niekdo niečo už zažité s pánom Pekarovičem? Já som obchodoval na platforme kde to dobre fungovalo a povedal mi že môžem pod jeho krídla na inú platformu, roboforex keď som spokojný, peniaze mi prišli na účet tak som mu veril a previedol peniaze k nemu do roboforexu a o všetko som prišiel, ešte si vypýtal 900€. To že som blbec dôveryhodný mi hovoriť nemusíte. Ale je to nejaký známy podvodník? Máte s ním niekto iný príbeh?

Ďakujem pekne

jaroslav88
autor
12. dec 2024

Volal mi, že či mi má otvoriť obchod, tak ma napadlo sa spýtať či sa niekto stretol s tím, že broker obchoduje z mojimi peniazmi, včera mi kamarát povedal, že to není v poriadku. Dá sa proti tomu teraz ešte bojovať, lebo mi nechce poslať peniaze naspäť

jaroslav88
autor
15. dec 2024

@jaroslav88 ešte ma napadlo, keď bol na dovolenke volali mi na striedačku Bielik a Sokol, keby ich náhodou niekto z vás pozná napíšte mi prosím. Uvažujem že pôjdem na patričné orgány.

maranco
15. dec 2024

@jaroslav88 máš s ním uzavretú zmluvu o obchodovaní, alebo ho len poznáš po telefóne? Volal ti on sám s ponukou alebo si ho nejako kontaktoval cez inzerát/reklamu?
Aká je web adresa stránky cez ktorú s ním obchoduješ?

jaroslav88
autor
19. jan 2025

@maranco tak som asi naletel, dá sa to nejako vypátrať keď som mu posielal peniaze na účet?

maranco
19. jan 2025

@jaroslav88 dá sa zistiť, v EÚ nie sú anonymné účty, z ktorej krajiny je účet kam si posielal peniaze, o koľko si prišiel, a kedy si zistil že je to podvod?

lukaswaserback
Včera o 17:16

Zdravím,

Tady je ta diskuse co mi padla do oka, Jaroslave napište mi, četl jsem tu recenzi a založil si účet i tady i v ČR. Já s nimi byl na schůzce, prodělali mi peníze a nemůžu se jim dovolat, naposledy jsem se dovolal Sokolovi (bůh ví či jsou to pravá jména) ten se vymluvil na Pekaroviča.

Vím o dalších, snažím se dát dohromady lidi. Nemáte někdo s nimi ještě kontakt nebo zkušenost? Je potřeba to jejich řádění zastavit!

S pozdravem.