Máte strieborné obrúčky?
Dobrý deň. Chcem sa informovať ohľadom obrucok. Má tu niekto obrúčky strieborné, chirurgická oceľ.... Alebo iný materiál ako zlato ? Ste spokojné s výberom. Čo by ste odporučili?
Keby mali moju veľkosť a aj pre manžela, tak tiež neváham a vyberiem chirurgickú oceľ. Cena super a životnosť v porovnaní so zlatom asi dlhšia.
Nakoniec ma presvedčil manžel na zlato, neľutujem, ale tá cena 🙈
@majka2 my máme strieborné a som spokojná. Mame ich zatiaľ 2 roky a stále sú pekné.
My máme z chirurgickej ocele, a sme spokojní, sú stále ako nové, netreba ich čistiť.
My s muzom mame kombinaciu. Zlato a striebro. A su aj pekne 2 farebne tym padom plus ja mam aj mini vsadeny diamantik 😃 ale najviac sa mi paci ze mame vygravirovany datum a nase mena na obruckach
@lenik98 myslíte kombinácia žlté zlato a biele zlato, lebo kombinácia zlato a striebro sa nerobí 😅
Prvé sme mali strieborné, ale obaja sme mali strašnú alergiu na striebro, čo sme predtým netušili, teraz máme z wolfrámu, sme veľmi spokojní, nevadia nám, nie sme vyhádzaní.
Keďže sme sa sobášili v kostole, zašli sme na našu faru, poprosili sme pána farára, aby nám tieto wolfrámové obrúčky posvätil.
My mame titanove a su stale ako nove....velmi som spokojna a maju prijemnu sivu matnu farbu
@majka2 my máme čierno "strieborné" z chirurgickej ocele a veľká spokojnosť. Cena taká, že aj keby sa zničili, dajú sa kúpiť nové