icon

Máte veľa otázok? Spýtajte sa na výhľad zo státia v Trnave!

27. sep 2024

Myslíte že ak mám lístok na státie sektor B uvidím niečo ak mám 150cm?

michaela.g
27. sep 2024

Asi moc nie, ale problem tam je ze ludia omdlievaju a bude to nebezpecne...

marca12
27. sep 2024

Ale uvidis,podium bude vyssie a budu tam led obrazovky.

ptvw
27. sep 2024

@michaela.g kvôli čomu omdlievaju, to nejak pravidelne na akciach tam ludia odpadávaju ? Vydychany vzduch teplo malo miesta? 😲

marca12
27. sep 2024

@ptvw Vacsinou su tam mlade baby. Nezoberu si so sebou vodu. Jednak statie,tancovanie ta vycerpa a bez vody slabsie baby odpadavaju. Na koncertoch je tlacenica,masa ludi. Dav ta stlaci,teplo okolo teba... Ale zase nie je to take masivne,ze by vela ludi odpadlo. Proste sa to stane na kazdom koncerte par ludi odpadne

ptvw
27. sep 2024

@marca12 tak to áno ak to niekto moc prežíva a ešte aj bez vody...našťastie nemali sme nikdy takú skúsenosť a to na najväčšom som bola na topfeste 30 tisíc ľudí par rokov dozadu

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
27. sep 2024

@ptvw Nemyslím, že nejak veľmi pravidelne odpadávajú. Keď je veľa ľudí niekoľko tisíc, tak sa ľudia veľmi tlačia horšie sa dýcha, keď ma niekto nízky tlak tak mu môže prísť zle.

michaela.g
1. okt 2024

@ptvw zazili sme Simin koncert dokonca vonku v letnom kine, tie decka sa tak tlacili dopredu ze sa navzajom utlacali a prislo im zle, koncert bol preruseny tusim 3 x, pre mna dost neprijemny pocit a to som dospela zena a nie dieta...