Mc Donald - hračka v Happy meal
Baby aká hračka je teraz v happy meal? Ďakujem

Ono sa to líši aj od mekaca, ale predvčerom som u nás mala monster truck.
U nás sa dá vybrať, sú aj tie knižky či čo to je aj autá. My chodíme po autá 😅.
no tak asi to vazne bude tak, ze vsade maju rozne, lebo my sme mali monster truck tiez. akoze ale absolutne netusim, podla coho rozhoduju, co prave bude :D nemozu dat vsade naraz rovnaky darcek? :D
@zlomika a to sa vás pri objednávke nepýtajú, ktorú hračku by ste chceli? Len tak vám ju pribalia?
V NR Monstertruck, v NZ tá bábika či čo to je. Chlapci sa veru tej bábike "potešili" 😅
@liloastitch hej na sk si mozes vybrat konkretne aka hracka,. mojej sa to pacilo lebo v zahranici daju radradom a tak ma stale to iste
@puertorico a tu dievčenskú hračku by ste neposunuli ak sa vám nehodí? Samozrejme necakam že zadarmo 🙂 teda ak ide o jednu z tých dvoch hore na foto tu v diskusii.
Jasne keď ideš osobne do mekáču tak si vyberieš ale ja chcem objednať cez Wolt a tam sa vybrať nedá a ani nepíšu aká je hračka
Tak cez wolt ti príde ozaj mačka vo vreci. Môže prísť aj auto,aj to druhé.
@gionella jasnééé kľudne keď ju nájdem určite ti ju pošlem, napíš mi do súkromnej správy hračka MCdonald a po práci ju pohľadám a pošlem fotky
Poslednu dobu su tam same hovadiny.naposledy bola pekna seria Tom &Jerry ze to bola ozaj hracka.teraz same papierove vtakoviny skarede nevdacne nehratelne..