icon

Mc Donald - hračka v Happy meal

23. sep 2022

Baby aká hračka je teraz v happy meal? Ďakujem

gionella
23. sep 2022
nnnuuunnn
23. sep 2022

Ono sa to líši aj od mekaca, ale predvčerom som u nás mala monster truck.

liloastitch
23. sep 2022

U nás sa dá vybrať, sú aj tie knižky či čo to je aj autá. My chodíme po autá 😅.

zlomika
23. sep 2022

no tak asi to vazne bude tak, ze vsade maju rozne, lebo my sme mali monster truck tiez. akoze ale absolutne netusim, podla coho rozhoduju, co prave bude :D nemozu dat vsade naraz rovnaky darcek? :D

liloastitch
23. sep 2022

@zlomika a to sa vás pri objednávke nepýtajú, ktorú hračku by ste chceli? Len tak vám ju pribalia?

puertorico
23. sep 2022

V NR Monstertruck, v NZ tá bábika či čo to je. Chlapci sa veru tej bábike "potešili" 😅

syslik81
23. sep 2022

@liloastitch hej na sk si mozes vybrat konkretne aka hracka,. mojej sa to pacilo lebo v zahranici daju radradom a tak ma stale to iste

gionella
23. sep 2022

@puertorico a tu dievčenskú hračku by ste neposunuli ak sa vám nehodí? Samozrejme necakam že zadarmo 🙂 teda ak ide o jednu z tých dvoch hore na foto tu v diskusii.

autor
23. sep 2022

Jasne keď ideš osobne do mekáču tak si vyberieš ale ja chcem objednať cez Wolt a tam sa vybrať nedá a ani nepíšu aká je hračka

liloastitch
23. sep 2022

Tak cez wolt ti príde ozaj mačka vo vreci. Môže prísť aj auto,aj to druhé.

puertorico
23. sep 2022

@gionella jasnééé kľudne keď ju nájdem určite ti ju pošlem, napíš mi do súkromnej správy hračka MCdonald a po práci ju pohľadám a pošlem fotky

saxana000
23. sep 2022

Poslednu dobu su tam same hovadiny.naposledy bola pekna seria Tom &Jerry ze to bola ozaj hracka.teraz same papierove vtakoviny skarede nevdacne nehratelne..