Meno Braňo
Ahojte,
chceli by sme dať synovi meno Braňo. Nechceme Branislava a preto sa pýtam, či mi neviete poradiť, či to na matrike uznajú. Videla som, že uznali meno Džesika, tak snáď meno Braňo uznajú.
Má niektorá doma Braňa? 🙂
Ďakujem
@laurita285 fakt? Ja som volala na matriku a povedali mi, že musím mať meno podložené z babyname.sk, že existuje a tam nie je. Že pokiaľ tam nie je tak ho neuznajú :D Lebo Braňo je domácky Branislav....
@laurita285 Týmto sa mi oháňala pani z matriky...vyňaté zo zákona...Nemožno určiť meno hanlivé, neosobné alebo domácku podobu mena.... kde Vám toto meno uznajú prosím?
@laurita285 Aspoň niekde dodržiavajú zákony a zdravý rozum. Lebo tie matriky už zapíšu hocičo.
najvacsia srada je ze kopu mien dievcenskych poznam co im uznali zdrobneninu a ja som musela listovat v knizke ktoru mi dali, ze najdite si ine, a to som mala meno vybrane 10 rokov, drzim silno palce aby vam to vyslo, my sme dali americku nahradu
Ahoj, Braňa nemám, ale na Mojsejovom koncerte som bola a bola to riadna psina. Meno Braňo odráža drsný charakter a veľký muzický potenciál. Chlapec bude vždy stredobodom pozornosti.
@zuz987 ale ty budeš riešiť matriku, ak budeš rodiť v štátnych pôrodniciach, tak v ružinove, nové mesto alebo petržalka. staré mesto budeš riešiť len v prípade porodnice koch

kamaratka ma Branka. Vola sa Branko, teda nie Branislav. Toto uznaju urcite