icon

Meno pre šteniatko

klaricka8
20. jún 2020

Ahojte, potrebovala by som poradiť meno pre fenku borderkólie...moja prvá fenka sa volá Cherry

martinka13
20. jún 2020

Mne by sa pre tento druh psíka páčilo Happy. Nie velmi originálne, ale hodí si k povahe podľa mňa 🙂. Super výber 👍

daniela2227
20. jún 2020

@klaricka8 naša bola Nelly

1mina
20. jún 2020

My mame borderku ale krizenu vola sa Mina 😁

hettinka
20. jún 2020

@klaricka8 ak má preukaz pôvodu, meno už predsa má.

Ak preukaz pôvodu nemá, krížencovi môžeš dať akékoľvek meno, aké sa ti páči. Ak máš 2 psov, daj im mená, ktoré znejú odlišne, aby si nemýlili, ktorú voláš.

mimca77
20. jún 2020

@hettinka zas tie oficialne rodokmenove mena su vacsinou nepouzitelne, takze psiky dostavaju aj civilne mena 🙂 kamoskina kolia sa oficialne vola Cassiopea Jantarova hviezda, no uznaj, to sa blbo krici na ulici :D

hettinka
20. jún 2020

@mimca77 áno, zvycajne sa ujme domácka forma oficiálneho mena, Cassiopeu by som volala asi Casie alebo Kaja alebo niečo v tom zmysle.

mimca77
20. jún 2020

@hettinka to bol tiez moj tip (ta Cassie, Kaja mi nenapadla ale paci sa mi), ale volaju ju Ella 🙂 inak suhlas, k Cherry urcite daco co znie inak, nech sa im to nemyli, my mame napriklad Poppy, to by sa mohlo hodit. Mne sa aj paci ked sa mena doplnaju, ked je jedna Cherry, tak druha moze byt napriklad Apple alebo Kiwi 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
drimonna
20. jún 2020

Riky,Rio/Rigo.

oktobermimi
20. jún 2020

My budeme mat Azru 🙂

zzzuzzzu
20. jún 2020

@klaricka8 ... Cherry 🍒 je krasne meno, kamaratkin psik (fenka) sa vola Apple 🍎, a velmi sa jej to hodi, myslim, ze by to spolu pekne ladilo 😉, inak my mame NO a je to Zara 💙 ...

ajko2011
20. jún 2020

Máme síce inú rasu s PP, ale naša sa volá papierovo Priscilla Angel From Butterfly Wings 🙂 Skrátene je Lilka, Lila 😉
Takže ak budete mať psíka s PP meno má. Ak nie, je jedno aké meno bude mať. Dajte také, aké sa bude páčiť vám. 🙂

klaricka8
autor
20. jún 2020

@hettinka áno v papieroch má síce meno ale ja chcem také volacie

taskataska
Odpoveď bola odstránená
petulisko
23. jún 2020

Ajko

karo77
23. jún 2020

Cora

jana_eyre_2
23. jún 2020

Máme doma mini - vymyslel to syn keď mal tri roky a fenku sme našli na ulici.. kedysi keď som bola ešte dievča som mala psa muffin.. meno som našla tak, že som otvorila anglický slovník, prezrela pár strán a hľadala zaujímavé slovo.. a mala som raz macku matildu..

jany149
24. jún 2020

@klaricka8 kamoška má borderku a volá sa Zoja

buzby
24. jún 2020

Sestra má Kivi 🥝