Meno pre šteniatko
Ahojte, potrebovala by som poradiť meno pre fenku borderkólie...moja prvá fenka sa volá Cherry
@klaricka8 naša bola Nelly
My mame borderku ale krizenu vola sa Mina 😁
@hettinka to bol tiez moj tip (ta Cassie, Kaja mi nenapadla ale paci sa mi), ale volaju ju Ella 🙂 inak suhlas, k Cherry urcite daco co znie inak, nech sa im to nemyli, my mame napriklad Poppy, to by sa mohlo hodit. Mne sa aj paci ked sa mena doplnaju, ked je jedna Cherry, tak druha moze byt napriklad Apple alebo Kiwi 🙂
Riky,Rio/Rigo.
My budeme mat Azru 🙂
Máme síce inú rasu s PP, ale naša sa volá papierovo Priscilla Angel From Butterfly Wings 🙂 Skrátene je Lilka, Lila 😉
Takže ak budete mať psíka s PP meno má. Ak nie, je jedno aké meno bude mať. Dajte také, aké sa bude páčiť vám. 🙂
Ajko
Cora
Máme doma mini - vymyslel to syn keď mal tri roky a fenku sme našli na ulici.. kedysi keď som bola ešte dievča som mala psa muffin.. meno som našla tak, že som otvorila anglický slovník, prezrela pár strán a hľadala zaujímavé slovo.. a mala som raz macku matildu..
Sestra má Kivi 🥝

Mne by sa pre tento druh psíka páčilo Happy. Nie velmi originálne, ale hodí si k povahe podľa mňa 🙂. Super výber 👍