Metro - skúsenosti a odporúčania
Ahojte skúsenosť nákup metro áno nie? živnostník nie som obchodník nič také.dakuhej
Mám muž je živnostník však mňa zaujíma ceny kvalita či sa to oplatí
A ešte sa tam oplatí tankovať
@texik1 vsak kukni letak, maju ho online dostupny. Produkty vacsinou ako vsade, ak je nieco v akcii, tak sa oplati. Chodime tam cca raz mesacne na jeden druh trvanliveho pecivka, ktore ma dcera rada a inde ho nemaju a okolo toho uz vzdy nakupime aj ine. A pre cukrarky - maju callebaut cokoladu 🙂 tiez tam kupujem litrove kokosove mlieko a dost dobre maso, aj ked nie je vsetko lepsie cenovo, ale kvalita masa je dobra. A maju tam mnozstvo klickov a takej inde nie casto dostupnej zeleniny a byliniek.
tam sa oplatilo chodiť pár rokov dozadu. musíš jednak kúpiť veľké balenie, niekedy ani to by nebolo najhoršie, ale som si všimla že Metro už nemá také dobré akcie ako pred pár rokmi - lepšie akcie máš v bežných obch. reťazcoch....
kartu máme roky od zamestn.
myslim, ze maju letaky a ceny aj na stranke, tak si porovnaj. tiez maju aj donasku kosik.sk, tak mozes aj tam pozriet... vacsie balenia sa oplatia, speci veci, co inde nemaju tiez sa oplatia, maso, mrazene veci = tiez tam kupujeme sem tam, casto chodime ale na ovocie/zeleninu = citrusy a tak kupujeme po bednickach. Inak podla mna ani nie. JEdnak vela beznych ludi tam uz nakupuje a aj ponukou to tak vyzera, netreba ani registracie uz extra riesit, vstup vypisu podla mna aj na pockanie na recepcii...
Treba davat pozor na cenovky, to si clovek musi trosku nacvicit :DD
ja som skusala tesco donasku a kosik zaroven nahadzovat oba, a tesco je v rovnakych veciach casto lacnejsie.. na druhej strane ak potrebujem mineralky, balenie mlieka atd, tak casto nabieha akcia na viac ks.
Ja som naposledy kúpila muflonie mäso,bolo v akcii a vahala som ale bolo famooozne,naozaj uz viem ,ze nabudúce kúpim zas a áno tam maju sortiment,ktory v beznych obchodoch nemajú takze bežné veci len letakove..

@texik1 ako sa tam chceš dostať, keď nemáš žiadnu živnosť?