Mierový pochod
Ste na ňom? Boli ste alebo pôjdete?
Akože s milovníkmi agresora Ruska, čo napadol suverénny štát?
Ano, ksmos bol, s ukrajinskou vlajkou. Aj mlady rus, co sem prisiel a chce ostat zit v slobodnej krajine.
Pozriet si retardov? Nie lebo by si ma s nimi mohli pomýliť.
Aj matky vyšli do ulíc.
Mierový pochod s pokrikom "Nikdy proti Rusku"? Dojemné, ako sa rusofili hanbia priznať k tomu, že sú rusofili, takže sa schovajú za slovo "mier", ktoré je v súčasnej geopolitickej situácii v súvislosti s Ruskom veľmi tragikomické... podobne, ako keď sa voliči Fica alebo náckov hanbia priznať koho volili... vlastne, tie dve množiny sa asi dosť prekrývajú, nie?
@annm81 Ja počujem ,,My chceme mier,,.
Na zlom mieste vykrikovali. Mier mali ziadat pred ruskou ambasadou.
Tak treba počúvať všetko, nielen selektívne.
"My chceme mier" a za tym "Nech zije Putin". Toto sa nevylucuje nahodou? 🙂
Nepochybujem o tom, ze Ovciansky tribunal zas ponukne zostrih toho najlepsieho, aby sme sa znovu zabavili na perlach ducha tychto bojovnikov za mier 🙂
A kto by nechcel mier, to je pre takých jednoduchých duchom, všetci chceme mier predsa.
Zbaľ si saky paky a hybaj z EU tam kam patríš. Už aj na koňovi sú trolovia?
@zeldia Ja len že bol pochod mamičiek tak sa pytam či niekto bol. Nahodou pekne hovorili. Mne sa páči že im nie je Slovensko ľahostajné.
Komuze nie je Slovensko lahostajne? Tym co vyvolavali na slavu Putinovi?
Mne je ta ľúto ale možno ani nie ak ta dobre platia za tento príspevok, bolo by dobre keby si nešla v septembri voliť.
Uz sa tesim na suhrnne video Ovcianskeho Tribunalu! 😂 Btw kolko tam dnes bolo dokopy zubov? 4?
Tak tie asi na konik nechodia...hovorili tak inteligentne
Sirit bludy sa da aj recami, ktore sa tvaria inteligentne. Smutne je, ze niektori nerozoznaju medzi tou "inteligentnou" vatou skutocnu podstatu, ktora im je podsuvana.
Prepáčte, asi som si pomýlila matky s inymi matkami...
Predovšetkým si prišla v nevhodný čas. Politicky nezorientovaní ti tu teraz nebudú drukovať, lebo sú na pochode za "mier"
To su ti debili, co protestovali za mier na ukrajine pred americkou ambasadou? 😀😀
Putinova piata kolona ma dnes zne. Uz dlho o nich nebolo pocut.
@viestta Každý piatok o 17 je pochod za mier vzdy v inom meste.
"Mierový pochod" ? :D
To uz je dnes za svet ze pochod za vojnu, podporu agresora a vyvrazdovania napadnutej krajiny sa nazve "mierovy" pochod? To je koniec toto...
Na takychto pochodoch proti vojne sa palia vlajky utociacej krajiny. By som chcel vidiet ako by boli "mierovi" ucastnici za keby sa tam palila Ruska vlajka.
Ach... kym nebol dostupny intetnet, tito osvieteni sirili svoje fekalne myslienky max po krcmach. .. daj ludom slobodu a moznosti a takto to dopadne.
Mila autorka, asi takito bojovnici za mier🙄
https://www.sme.sk/g/217385/pochod-za-mier-v-br...
https://www.sme.sk/g/217385/pochod-za-mier-v-br...
Len tak pre zaujímavosť, ako si teda pochodujúci za mier predstavujú dosiahnutie mieru? Zopár krokov v nejakých hrubých obrysoch by sa dalo napísať?

Neviem čo je na tom pochode mierové. Možno len to, že si ho tak nazvali.