icon

Mole v byte

marhuly
23. júl 2022

Ahojte, v nasom byte sme ubytovali ukrajinsku rodinu a stazuju sa na mole. Vraj vyskusali prilostriedky z obchodu za 40€ a mole sa valia dalej. Pradte prosim co im poradit, ja nemam skusenosti. Dakujem.

ms_green
23. júl 2022

Tak.. Mole sú hovadá a pokiaľ nezistíš odkiaľ sa valia, pravdepodobne sa ich nikdy nezbavíš ani so 150 eurovými prípravkami. Treba skontrolovať VŠETKO či nie je od molí. Cereálie, múku, všetko. My sme ich mali v sušených hríboch.

kkovacovak
23. júl 2022

@marhuly presne ako sa píše vyššie. Treba všetko prehľadať. Mne sa stalo že som úplne všetko povyhadzovala a stále sa objavovali nové. Nakoniec som zistila že boli vo viečku mixéra. Taký ten sekáčikový mixér. Niekto viečko zle umyl a zostali tam kúsky buď orechov alebo neviem čoho. Tam sa mole usadili. Takže môžu byť zakutrané naozaj všade

ropucha6
23. júl 2022

Vsetko otvorene vyhodit, vyumyvat skrinky, nalepit tie lapace a cakat par dni, kym naozaj vsetky znicis. Ja iste veci odvtedy drzim v chlanicke. Ale moze to byt akcia aj na mesiac sa ich zbavit.

ropucha6
23. júl 2022

Inak suhlasim s vyssie uvedenym, ja som ich mala aj v skrinke, kde neboli ziadne potraviny, podla tych nalepiek zistits najlepsie, kde sa vyskytuju.