icon

Monitorovacie náramky pre seniorov

13. jún 2025

Prosim poradte monitorovaci naramok pre starsieho cloveka.Dakujem

dadis
13. jún 2025

Skusila by som airtag, v action maju aj kvalitne napodobeniny

ha_ha
13. jún 2025
@dadis

Skusila by som airtag, v action maju aj kvalitne napodobeniny

@dadis Nemyslím, že toto mala autorka na mysli.

autor
13. jún 2025
@ha_ha

@dadis Nemyslím, že toto mala autorka na mysli.

@ha_ha zmenili nazov prispevku, hladam tzv SOS naramok pre pripad zdravotneho problemu alebo padu a pod.

ha_ha
13. jún 2025

Áno, myslela som si, že asi tento typ náramku si mala na mysli.

dadis
13. jún 2025
@ha_ha

Áno, myslela som si, že asi tento typ náramku si mala na mysli.

@ha_ha Aha, chapem. Prvykrat o takom pocujem, vyxera to uzitocne

martinmmartin
13. jún 2025

Tu pripomeniem slabu stranku systemu sos tlacitka.
Vela seniorov investuje do pancierovych dvier proti kriminalite , ved "dnesna doba"...
A potom SoS ludia stoja pred zavretym trezorom a nemaju sa ako dostat dnu

marcellka32
13. jún 2025

Kúpila som mame za 100 eur, a na druhý deň sme išli vrátiť...bolo to nestabilné a ťažké na ruke (možno sú aj iné, ja som kúpila ten na ruku práve pre prípad pádu), takže sa pripájam k nápadom

maranco
13. jún 2025

Čakal by som od neho tieto funkcie

spárovateľný cez BT s mobilom
SOS tlačítko, ak prídu mdloby/mŕtvica stihne zatlačiť tlačítko a privolať pomoc (aplikácia v mobile zapne GPS a odošle cez dáta alebo SMS do druhej aplikácie v mobiloch príbuzných varovanie)
detekcia pádu, odošle varovanie
detekcia nepohybu, ak dlhší čas sa ruka vôbec nepohla (nastaviteľný interval a časové okno)
pravidelné v nastaviteľných časoch meranie tepu, ukladá namerané hodnoty do aplikácie a ak je nízky alebo vysoký odošle varovanie
ako riešiť nabíjanie, 2 náramky a bude si ich striedať?
pre tých čo sa zvyknú zatúlať, elektronický plot a ak opustí daný priestor aplikácia pošle varovanie a polohu
možnosť na diaľku si vyžiadať polohu, ak do určitého času neodmietne žiadosť tak aplikácia zapne GPS, WiFi a odošle presnú polohu
možnosť na diaľku zavolať na aplikáciu, v mobile automaticky zodvihne hovor a zapne hlasitý hovor na reproduktor

alebo varianta ktorá je samostatná bez mobilu a do náramku ide SIM/eSIM karta ale toto bude treba nabíjať každý deň a bude ťažší na ruke

pre tých čo už nechodia z bytu von varianta náramok a pevná stanica v byte kde bude SIM karta namiesto spárovaného mobilu

eva8
14. jún 2025

V Kosiciach na geriatrii sa da zabezpecit nieco take pre osoby, ktore byvaju same. Napr. spadnu v kupelni, stisnu tlacitko a pride zdravotna pomoc. Plati sa za tu sluzbu 5€/mesacne.
Skus, ci nieco take nemate aj u vas.

Nasla som takyto link
https://www.kosiceonline.sk/kosicki-seniori-vyu...

katkakuch1
15. jún 2025

My máme tento.. sú na ňom nastavené naše čísla a hneď po stlačení začne vytáčať. Už sme ho otestovali asi 15x, čo nám starký spadol a nemohol sa zdvihnúť.

https://bodyid.com/sk/shop/sos/sos_bracelet_gps...

vabeda
27. sep 2025
@katkakuch1

My máme tento.. sú na ňom nastavené naše čísla a hneď po stlačení začne vytáčať. Už sme ho otestovali asi 15x, čo nám starký spadol a nemohol sa zdvihnúť.

https://bodyid.com/sk/shop/sos/sos_bracelet_gps...

@katkakuch1 ako to funguje? Dakujem