Monitorovacie náramky pre seniorov
Prosim poradte monitorovaci naramok pre starsieho cloveka.Dakujem
Áno, myslela som si, že asi tento typ náramku si mala na mysli.
Tu pripomeniem slabu stranku systemu sos tlacitka.
Vela seniorov investuje do pancierovych dvier proti kriminalite , ved "dnesna doba"...
A potom SoS ludia stoja pred zavretym trezorom a nemaju sa ako dostat dnu
Kúpila som mame za 100 eur, a na druhý deň sme išli vrátiť...bolo to nestabilné a ťažké na ruke (možno sú aj iné, ja som kúpila ten na ruku práve pre prípad pádu), takže sa pripájam k nápadom
Čakal by som od neho tieto funkcie
spárovateľný cez BT s mobilom
SOS tlačítko, ak prídu mdloby/mŕtvica stihne zatlačiť tlačítko a privolať pomoc (aplikácia v mobile zapne GPS a odošle cez dáta alebo SMS do druhej aplikácie v mobiloch príbuzných varovanie)
detekcia pádu, odošle varovanie
detekcia nepohybu, ak dlhší čas sa ruka vôbec nepohla (nastaviteľný interval a časové okno)
pravidelné v nastaviteľných časoch meranie tepu, ukladá namerané hodnoty do aplikácie a ak je nízky alebo vysoký odošle varovanie
ako riešiť nabíjanie, 2 náramky a bude si ich striedať?
pre tých čo sa zvyknú zatúlať, elektronický plot a ak opustí daný priestor aplikácia pošle varovanie a polohu
možnosť na diaľku si vyžiadať polohu, ak do určitého času neodmietne žiadosť tak aplikácia zapne GPS, WiFi a odošle presnú polohu
možnosť na diaľku zavolať na aplikáciu, v mobile automaticky zodvihne hovor a zapne hlasitý hovor na reproduktor
alebo varianta ktorá je samostatná bez mobilu a do náramku ide SIM/eSIM karta ale toto bude treba nabíjať každý deň a bude ťažší na ruke
pre tých čo už nechodia z bytu von varianta náramok a pevná stanica v byte kde bude SIM karta namiesto spárovaného mobilu
V Kosiciach na geriatrii sa da zabezpecit nieco take pre osoby, ktore byvaju same. Napr. spadnu v kupelni, stisnu tlacitko a pride zdravotna pomoc. Plati sa za tu sluzbu 5€/mesacne.
Skus, ci nieco take nemate aj u vas.
Nasla som takyto link
https://www.kosiceonline.sk/kosicki-seniori-vyu...
My máme tento.. sú na ňom nastavené naše čísla a hneď po stlačení začne vytáčať. Už sme ho otestovali asi 15x, čo nám starký spadol a nemohol sa zdvihnúť.
My máme tento.. sú na ňom nastavené naše čísla a hneď po stlačení začne vytáčať. Už sme ho otestovali asi 15x, čo nám starký spadol a nemohol sa zdvihnúť.
@katkakuch1 ako to funguje? Dakujem

Skusila by som airtag, v action maju aj kvalitne napodobeniny