Môže byť tehu test pozitívny po tabletke Excapelle?
Baby mam otazku... kamoska si vzala tabletku PO... zobrala si ju rano a vecer si robila test ktory jej vysiel pozitivny... nemoze to byt len kvoli tej tabletke pozitivny? ma len 18 a s priatelom je kratko...
@nikcabb tabletka po sa berie do 72 hodin po nechraneno styku a este dalsia po dalsich 12 hodinach, vyvolava menzes ak ho nedostala tak je v tom a tabletka nezabrala, nemusela ju zobrat vo vhodnom case zobrala ju proste neskoro nech pocka tyzden a nech ide na gyndu
No bude to z niečoho iného ako z tabletky 🙂 musela byť tehotná už predtým
no hej dnes ide k lekarke... vzala si tabletku hned ale tak zrejme sa im zastastilo predtym... len som chcela vediet ci ta tabletka nejako nemohla ovplivnit vysledok... a inak ak uz bola tehotna a zobrala si tu tabletku nemoze byt nejake riziko?
@nikcabb no ked ide dnes k lekarovi najlepsie bude ked sa spýta priamo jeho ci tam môžu byt nejaké následky; nase su len take laicke dohady.
Myslim si ze nie; ale ruku do ohňa by som za to nedala; plus teda ani nevie koľko je vlastne tehotna atd... lekar bude urcite ochotný jej to vsetko vysvetlit. A hadam jej vysvetli aj ze existuju aj zodpovednejšie metody antikoncepcie ako je tabletka po; co je nehorázny hormonálny bordel.
Dúfam za tvoju kamarátku ze vsetko bude Ok.
no ona sa len bala ze bude nejake riziko... pretoze sa tam vraj pise ze sa nema brat ak je uz tehotna.... sama som zvedava co jej povie gynekolog...tiez som jej vravela ze to co da jednorazovo za tabletku PO ma na mesiac antikoncepciu... ale brala ju len prvy krat
@nikcabb to nieje ani tak velmi o cene, ale rozbombarduje si cely cyklus tym...
Áno, iste by sa nemala brat v tehotenstve tak ale ked ani nevedela ze by bola tehotna... no daj vediet ako dopadla!

No urcite nie... tabletka na taketo nieco nepôsobí. Nech si kamarátka spravi další test a ked bude pozitívny aj ten tak ku svojmu lekarovi v prvom rade...!