Môže chronický fabulátor riadiť veľkosklad?
Viem nepodstatne, ale aj tak ma zaujima - ako chronicky fabulator moze robit manazera velkoskladu? Ci aj to je fabulacia?
Nemyslím si ze robí manažéra
to áno... však ten pletie 5 na 9 .... tomu by som neverila asi nič.
Talian z osady 🤦♀️
Fakt by ma zaujimalo z coho zije takyto clovek. Teraz vari na jojke, az ked zacal fabulovat mi trklo, kde uz hviezdil 😀
Už je manažér? Včera bol asistent pri operácii...a predtým na červenom koberci s JD, lebo bol na kasting do filmu piráti "karibikov" 😀
A ešte on vymyslel hlaholiku 🤭 ty kokos, ja sa čudujem, že išiel vôbec do telky, keď mohol lietať medzi raketami a svojou magickou silou odrážať preč "celú vojnu", 😁😁
Väcsieho debila som v telke za tych 20rokov odkedy vyhral v show fakt nevidela. To sa pocuvat neda jak drista. A boduje paradne falosne
@ivik4 on ešte nevaril?
Mňa pri ňom nedesia bludy v telke a v podcastoch.Mňa desí, že si takéhoto pacienta reálne vzala žena-poom otvorím koňa a je mi jasné, že je to bežné.
@kavasmliekom To hovorí, pretože je psychicky chorý. Jemu netreba veriť nič. Telka iba využíva marketingový výtlak. Áno, smutné, ale tak to v televíznom biznise chodí.
@ivik4 a on naozaj vyhral? Ja ze len sutazil a vyhral ten hilar lakatos
Na ňom sa už ani smiať nedá, úbohý psychiatrický pacient, diagnózy od A po Zet, s najme tie F.
Už nadristal dosť, a ešte aj to hlaholike 🤦
@kavasmliekom dnes vari
@enmery ja sa na ňom nesmejem, len mi je smiešno kde všade už bol. 🤣 On mi je celkovo nesympaticky, stretla som ho párkrát v meste v KE, robil čašníka v jednom bare, no dlho tam nevydržal.
Som v tom ze vyhral 🤔 ale mozem sa mylit , ano viem ze vyhral Erik a aj Linda. Tusim aj teraz na zaciatku dnesnej casti povedal nieco take : po vyhre vo vyvolenych..
Si ma dostala teraz , fakt som bola v tom ze vyhral
A vedeli ste že on naučil Patrika Swayzeho tancovať? 🤣
@kavasmliekom nevedela. Ale neprekvapuje ma to. 🤣
@ivik4 😀😀😀 nenasiel mi ho ani google ako vitaza. On vie asi fakt dobre klamat 😀
@kavasmliekom cakam kedy spomenie majkla dzeksna 🤔
@kavasmliekom to je nic, minule zahlasil , ze aj s Michelangelom sa poznal - hej boli kamarati 🙂..isty čas
@midka a teraz čítam jeho hlášku, ako sa zoznámil s manželkou. Bolo to na vianoce, keď ho pozvali jej rodičia k nim a odvtedy sú spolu už 300 rokov 😄 a ma aj sane od Santa klausa, 🤣🤣
Desperado ťaží z toho, že telky ťažia z neho.
Čím väčší blb, tým väčšia sledovanovosť.
Ja to nepozerám ( viem že je aktuálne v bez servítke , mama to pozeráva)a nikomu ani nemám za zlé že toto pozeráva.
On dobre vie čo trepe,a prečo.
Nie je originál taký " pošahaný '
*doplním, klikla som skôr na odoslať.
Kamoška s ním robila ( jemu drbe, áno drbe ) ale on vie byť normálny
On zarába na týchto žvástoch čo trepe
@kavasmliekom V pizzerie robil čašníka, na hlavnej je tá pizzeria a vtedy hovoril, že je tam manažér a šéf.Ten človek je psychicky úplne mimo a je smutné, že namiesto liečby ho dakde volajú a vlastne na jeho chorobe zarábajú.
Vtedy vyhrala Linda, on neviem či nevypadol ako prvý
@enmery áno viem. Manažéra 🤣🤣
Reálne pracoval ako pomocná sila v bare v Ba kde kedysi robila kamoška.
Umýval poháre.
Vtedy že on pov.že" za peniaze všetko".
Jemu reálne hrabe, ale mnoho aj hrá.
Kto normálny mu zožere tie žvásty čo trepe ?
Mne stačila ukážka; že učil P .Swayzyho tancovať 🙈
Ale toto ľudí naláka.
Telky to dobre vedia.
Ja si spomínam, ako vo Vyvolených prišla za ním mama z Jelky a on že pani, ja Vás nepoznám 🤣 ako sa volá priezviskom? Vo Vyv bol Ricco, jeho mama tvrdila , že je Rigó.
A "vyvolený " ,šak on zaprel vlastnú mamu 🙈🤦♀️
Za peníze dúm v Praze 🤮

Pobavila si. Desperado neklame len keď tvrdo spí. To je už F diagnóza a televízie z toho ťažia. Je jedno, čo tam padne. Im ide o prachy.