icon

Môže mať sused doma bez papiera mačetu a pušku?

29. júl 2022

Ahojte ,chcem sa spytat ,ci moze mat v dome sused bez papiera macetu a pusku ,a ked je od nas mladsi a nam vychrazal pred detmi.Dakujeme za odpoved

janinka007
29. júl 2022

Na macetu papier nepotrebuje a na niektoré strelné zbrane tiež nie.

miskamicha
29. júl 2022

Myslim si ze na macetu a pusku nic netreba.. ale nie som si ista...treba poguglit

pribinak
29. júl 2022

Na uvedené papiere mat nemusí a nevadí ani to, že je mladší od vás

autor
29. júl 2022

@pribinak chcem sa este spýtať,že môže vychrazat žene s mačetou v ruke,že ju zabije,on je feťák ,a nervak ,ako aj jeho mater

hipuska
29. júl 2022

V prvom rade potrebuješ dôkaz. Ak sa bude vyhrážať, natoc si video, zavolať policajtov. Za vyhrážanie so zbraňou v ruke mu hrozi basa

pribinak
29. júl 2022

Samozrejme že vyhrážať sa nesmie. Smer polícia

kockopes2206
29. júl 2022

Zalezi na tom, co myslis pod pojmom puska. Puska je zbran s dlhou hlavnou. teda ak ma brokovnicu, tak zbrojny potrebuje. Ak pod puskou myslis vzduchovku, tak tu mat moze.

diewcatqoo
29. júl 2022

Ako s tym suvisi to, ze je mladsi? Keby bol starsi, moze mat zbrane a vyhrazat sa? 🤷‍♀️

lucik194
29. júl 2022

macetu mat moze, my mame tiez, muz to ma ako pracovnu pomocku, ked sa prediera v terene...... na nu nepotrebujes ziaden papier.

zbran - puska, co je puska? moznoze ma zbrojny pas, ty o tom vediet ani nemusis......

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
danica2711
29. júl 2022

mladší od vás znamená, že má 13 (súdim podľa úrovne prejavu)? A čo znamená "vychrazat"?

autor
29. júl 2022

@martina1985ba 1-je to diskusia,a komu to nepáči,tak nemusí odpovedať,už boli aj policajti,a má problémy ,papiere nemá ,takže hrozí mu basa ,lebo nie sme sami

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená