icon

Môže sa mi niekto nabúrať do Facebooku?

420nufko123
2. apr 2017

Ahojte babenky 🙂)
Len tak rozmyslam moze sa mi nabyrat niekto zo skoly na fb? Alebi vobec sa moze dakto iny naburat ? Bojim sa o svoje sukromie 🙂)
Dakujem za odpovede pekny zvysok vecera prajem 🙂)

420nufko123
autor
2. apr 2017

Nabúrať*

moni244
2. apr 2017

Moze, jasne ze moze, ked sa bojis o sukromie, nezakladaj si profil na socialnej sieti

sissy27
2. apr 2017

Samozrejme a ľahšie, ako si myslíš... Keď sa bojíš o svoje súkromie, tak je na to taký trik - nedávaj ho na net.

jeennyv
2. apr 2017

@420nufko123 profik moze, kamoskin ex to spravil bol moc ziarlivy..rob tak, ze konverzacie hned maz...ak sa mas coho obavat ci ma ta niekto v zuboch kto by to chcel?

mimla
2. apr 2017

Môže, stačí ak sa prihlásiš cez počítač, ktorý si ukladá heslá. Alebo to tvoje heslo je jednoduché a bežný bot na rozlúsknutie hesla ho dá do piatich minút. Alebo si sa jednoducho zabudla odhlásiť. Alebo si si dostatočne nestrážila médium, cez ktoré sa dostávaš na FB. Napríklad kopec ľudí má síce heslo na počítač, ale zároveň sú na FB nonstop prihlásení cez mobil. A ten zaheslovaný nemajú, prípadne majú len zamknutú obrazovkú na nejaký pattern, ktorý je ale vidno na niektorých zapackaných telefónoch voľným okom. Stačí nechať na stole a niekto sa pozrie a ty o tom ani nemusíš vedieť. Na to človek nemusí byť ani majster hacker.

alex49
2. apr 2017

ak sa bojíš o súkromie, tak ho nedávaj na internet, všetko čo je na internete sa dá zistiť

pillipilli
2. apr 2017

Da sa bouzial... mne sa naburali na fc dva krat a tak som ho zrusila. A neuveris zijem 🤗

natalusik005
2. apr 2017

😂 presne takto uhadol moj stary aky mam vzor na tekefone :D pozrel z boku a videl otlacky 😂 ale nic nenasiel lebo nemal co :D