Môže zásielka zo Shein doraziť na Vianoce?
Len sa chcem uistit ze ci by mohol shein prísť aj na vianoce bo mi balíček vždy prišiel do 8 dňoch a zajtra na vianoce to bude ten 8. dakujem
@hederamonstera dakujem
@andreapaul123344 Na mail ti nechodia pohyby zasielky?
Ja som objednavala 4.12. A pisu, ze mam byt trpezliva. Tak som, sice sklamana. Neboli to darceky len sukna co som si chcela obliect na vianoce😊.
Nevadi, bude dobra aj po.
@andreapaul123344 jedine že by ti to doniesol Ježiško...alebo Santa Claus
@niekto2hy no prišlo mi len ze bola odoslaná
@benit strastne ma to štve mne zas ukazuje ze mam byt trpezlivá lebo niekoho hľadajú ci co? mali to mat pripravené skorej
@andreapaul123344 sú sviatky a je to normálne ze teraz meškajú, nie si jediná kt obj mala si ty skorej myslieť na obj
@stellarstar Netreba hneď mudrovat. Náhodou skorej sa mi objednať nedalo.
@andreapaul123344 Odoslana z... ?
@niekto2hy nič také mi tam neukazuje urobila som dalsu komunitu a ukazuje mi tam len ze arr_at_orig_terminal nechapem
@rozculena Vtipné..
@andreapaul123344 Musi este prejst cez colnicu...
@niekto2hy colnicu? to co je
@andreapaul123344 vieš, že shein neposiela vecizo Slovenska, že? Buď z nejakého medzi skladu v EU, alebo z Číny.
@andreapaul123344 Colný úrad je orgán štátnej správy monitorujúci tovar, ktorý do krajiny vstupuje a opúšťa ju. Prichádzajúci tovar musí spĺňať miestne predpisy. V opačnom prípade ho colný úrad zadrží.
@niekto2hy porazí ma
@niekto2hy a dakujem
@andreapaul123344 nemudrujem píšem pravdu
@andreapaul123344 zmaž si sledovacie číslo lebo niekto si to ešte môže na seba presmerovať
@stellarstar viem. vravím môj názor
@andreapaul123344 To ma mrzi,zasielka pride neskor. Ked si pozries postup,tak 5dni sa cakalo bud na dodanie tovaru,alebo casu,kedy sa na balenie dostala tvoja zasielka.
@stellarstar q to ako ?
@niekto2hy dakujem
@stellarstar stačí vymazať tu foto? ale naozaj teraz ďakujem nenapadlo by ma to.
@andreapaul123344 veď vymaz cele foto nie
@stellarstar no tu som vymazala

Asi nie, kedze to dorucuju nasi kurieri