icon

Môžem kúpiť nový tovar v Lidli už dnes?

24. nov 2024

Bola som v lidli a už teraz tam menili tovar čo bude od zajtra, ak je to v regáloch už aj s cenovkou tak si to môžem kúpiť už dnes s tou cenou?

patka06
24. nov 2024

Nie, v pokladniach sa cena mení až zajtra

lussy203
24. nov 2024

Ak je to stály sortiment, tak cena bude platná až od zajtra. Ale ak ide o tovar, ktorý nie je v stálej ponuke tak platí cena už dnes

autor
24. nov 2024

Lebo ak neviem co je v novom letáku a v starom tak je blbosť keď ma potom pri pokladni otočia ze cena je až od zajtra .... potom by mali meniť tovar v noci

lenka7477
24. nov 2024

ak ide do akcie trvalý , bežný sortiment - tak za akčnú cenu pojde až od zajtra .
Ak si videla v akčnej uličke veci, ktoré sú len počas akcie - tak tie už pojdu za akčnú cenu aj dnes. Veci v akčných košoch t.j. spotrebný tovar Ti dnes nedovolia kúpiť . Treba si jednoducho pozrieť aj leták.

lenka7477
24. nov 2024

menili papierové - alebo elektronické cenovky ? Ak elektronické, tak cena je už akčná . To bude len v akčnom regáli .

majcinka212
24. nov 2024

ja som napr mliecny tovar, ktory je od pondelka kupila aj v nedeľu za letakovu cenu

lenka7477
24. nov 2024

@majcinka212 áno - ak to nebol bežný sortiment

tanyan
24. nov 2024

Ak si dobre pamätám, tak všeobecne platí cena, ktorá je na tovare alebo na pulte. Pokiaľ ti naúčtujú vyssiu cenu, tak ti musia vrátiť rozdiel. Riešila som to vo viacerých obchodoch, keď napríklad po akcii zabudli zmeniť cenovku.