icon

Môžem piť túto vodu?

lauriema
23. okt 2020

Ahojte, opäť som tu ja😀Ale keď vy ste také skvelé 👍Mala som problém s vodou, niečo ohľadom potrubia, teda nie len ja celý valal 😉😀A v rozhlase hlásilo že ju môžme užívať, len ako úžitkovú vodu, teda sprchová sa atď..... Dnes rozhlas hlásil že voda je zdravotne nezavadna.... No a toto je ona co poviete? Môžem ju piť? Ono po pár minútach to ako keby vyprchá to biele pridám foto

lauriema
autor
23. okt 2020
lauriema
autor
23. okt 2020

@lauriema Teraz je už taká

limetka69
23. okt 2020

je to chlor, nieco robili a precistili vodu chlorom, ten vyprcha

solange7
23. okt 2020

@lauriema ahoj, nieje len kalná zo vzduchu? U mojej babicky ked cerpadlo taha vodu zo studne, tak vzdy chvilku musim pockat kym sa napijem, byva ta voda taka kalnejsia. Ale je uplne normalne pitná. Teda aspon v mojom pripade je to vzduch. Skus sa na to zapozerat zblizka, ci su to castice alebo len vodne bublinky malinke.

solange7
23. okt 2020

@lauriema vidis a ako pise @limetka69 moze to byt aj chlor. Ved si pred tym pisala, ze ste mali kontaminovanu vodu z povodne. Takze to bude zrejme skor ten chlor nez ten vzduchovy kal.

h2
23. okt 2020

Ja by som to teda nepila. 😧

lauriema
autor
23. okt 2020

@h2
@solange7
@limetka69 No ďakujem za odpovede dievčence, ale aj tak ju nepijem 😀👍Počkám do zajtra môj manžel si tiež myslí že je to chlór tak uvidíme

limetka69
23. okt 2020

@lauriema 100% je to chlor. A ked je voda priesvitna je prec, aspon vacsina. Naber do flase a nechaj odstat a mozes pit

viestta
Odpoveď bola odstránená
marsmykkok
23. okt 2020

to je určite chlor, tak sa báť nemusíš

lauriema
autor
23. okt 2020

@limetka69 ôk, ďakujem, áno ona ta voda keď ju na pustíš je biela a po chvíľke to vyprcha

lauriema
autor
23. okt 2020

@viestta Super, ďakujem ti za reakciu ešte mam vo fľašiach vodu z cisterny, tak pijeme zuto

lauriema
autor
23. okt 2020

@marsmykkok Ahoj, ďakujem za reakciu

osky
25. okt 2020

@lauriema asi by som ju.minimalne nechala prejst filtrivacou kanvicou...ale teda,neviem.by som sa bala pit to

soneterma
Autor odpoveď zmazal
soneterma
25. okt 2020

Dievčatá nekonšpirujte :grinning, Toto ani náhodou nie je chlórom, je to voda nasýtená vzuchom. Doma máme studňu, nikdy sme nechlórovali a občas takto vyzerá. Overiť sa to dá jednoducho, nalejte savo do vody, či dosiahnete podobný efekt.
Viac info tu:
http://www.pijemzdravuvodu.sk/famycifakty.php

lauriema
autor
25. okt 2020

@osky už je čistá, ťažké to bol asi ten chlór nakonoec😉

lauriema
autor
25. okt 2020

@soneterma ahoj, vods je už čistá, takže to bol asi predsa nakoniec ten chlór

soneterma
25. okt 2020

@lauriema Určite to nebol chlór 🙂 je to obyčajný vzduch je to pekne vysvetlené v linku, ktorý som pripojila, hneď v prvom odseku. Chlór je žltozelený plyn.

lauriema
autor
25. okt 2020

@soneterma aha, prepáč ani som ten link nepozrela, ale ďakujem za ochotu, prečo nespis vlastne? Viem od veci otázka ale😉