icon

Môžem použiť manželovu virtuálnu multisport kartu do fitka?

30. apr 2025

Ahojte, manžel má v práci multisport kartu ako benefit, no nevyužíva ju. Má ju aj vo virtuálnej forme. Viem použiť ja jeho kartu na vstup do fitka napríklad, nemáte niekto skúsenosť? Ďakujem

ktobytobolpovedal
30. apr 2025

Nie. MS karta je neprenosna

lucik194
30. apr 2025

karta je neprenosna a je na nej fotografia, takze jedine, ze mas na sportovisku "kamosku " a klikne muzovu kartu a pusti teba

tina1549
30. apr 2025

ak na karte nie je fotka, pýtajú OP a meno sa musí zhodovať

autor
30. apr 2025
@tina1549

ak na karte nie je fotka, pýtajú OP a meno sa musí zhodovať

@tina1549 V našom fitku sú ako keby turnikety alebo ako to nazvať, nie je tam nikto fyzicky, ale asi to budú mať podchytené nejakou kamerou na tvár pri vstupe v tomto prípade.

tina1549
30. apr 2025

tým pádom si budete musieť asi na základe multisport vybaviť nejakú kartu priamo do fitka, a aj tá by bola asi na muža a asi neprenosná

tanyan
30. apr 2025

Virtuálnu asi nedokážeš, lebo tam sa priamo generuje QR kód. Je tam riziko ako pri každom podvádzaní a obchádzaní pravidiel. Nedávno som počula, že chodili aj kontroly či sú v zariadení naozaj tí ľudia, na ktorých je karta evidovaná.
Ak platí manžel mesačný poplatok a nevyužíva to, tak nech si to radšej zruší u zamestnávateľa a bude mať o 20€ vyššiu výplatu.

katulienkax
30. apr 2025

v niektorych zariadeniach kontroluju obcianske ale tam kde chodim pravidelne, uz ma nekontroluju

ktobytobolpovedal
30. apr 2025
@tanyan

Virtuálnu asi nedokážeš, lebo tam sa priamo generuje QR kód. Je tam riziko ako pri každom podvádzaní a obchádzaní pravidiel. Nedávno som počula, že chodili aj kontroly či sú v zariadení naozaj tí ľudia, na ktorých je karta evidovaná.
Ak platí manžel mesačný poplatok a nevyužíva to, tak nech si to radšej zruší u zamestnávateľa a bude mať o 20€ vyššiu výplatu.

@tanyan ano robi sa mistery a teda my sme v 90% vzdy prisli na to, ze tam bol podvod 😆
Uz som byvaly zamestnanec, ale myslim, ze teraz to maju este sofistikovanejsie urcite

lusynqa
30. apr 2025

Ale ked ides niekam s MS kartou prvy krat, musia ta zaregistrovat, az nasledne dalsie vstupy len pipas na turnikete. A nezaregistruju ta na cudziu kartu..

katkaseiner
1. máj 2025

spytaj sa muza ci nemaju nahodou dodatocnu kartu zadarmo. U nas za posledny rok to zamestnavatel ponuka uz asi druhy/tretikrat. Je to sice len na mesiac ale lepsie ako nic

zuzubb007
1. máj 2025

Nie nemôžeš, je to neprenosné a kontroluje sa to