Môžem si písať s Benom McKeem z Imagine Dragons?
Zdravím koníkarov 😁
Len taká otázočka, pretože mám dilemu - je možné že by som si na messengeri písala s basgitaristom kapely Imagine Dragons? Vôbec netuším ako fungujú takéto známe osobnosti čo sa týka sociálnych sietí,na jednej strane sa mi to nezdá, že by mal čas a chuť si písať len tak s fanúšičkou (sledujem ich na FB), že skôr to bude nejaký podvod,ale na druhej strane prečo nie? Aj on je len človek a možno si prezeral profily a ozval sa mi s poďakovaním za sledovanie a LIKE-y...neviem no... každopádne si aspoň precvičím angličtinu 😁
Ďakujem vopred za názory 😉
@nanulka24
Nechápem prečo to niekto robí 🤔
hm uprimne nemyslim si, ze basgitarista zo skupiny Imagine Dragons, ktory ma desiatky tisic followerov by si prechadzal profily a dakoval za lajky 🤷♀️
V reflexe bolo ako známy turecký herec Can Yaman písal dôchodkyni a obral ju o tisícky EUR 🤦🏾♀️ Ukázali aj správy čo jej písal 🤦🏾♀️🤦🏾♀️ja nechápem ako tomu mohol niekto uveriť
Samozrejme to bol podvod a nepísal jej ten herec
@petamich
To ani ja,len nerozumiem kto a prečo sa zaňho vydáva, čo z toho má ten človek? Divné to je...ale ako píšem, trénujem anglinu 😁
@kika147
Toto som zachytila,aj kamoška zažila niečo podobné, našťastie nič neposielala nikomu
Kým nechce prachy, hanbaté fotky alebo číselká z kariet, tak si s ním pokojne píš 😉. Pravdepodobne to bude "iný" Ben, ale tak však snívať nie je zakázané...
Urcite to nie je on. V jednom dokumente Dan Reynolds ukazoval ich mailovú schránku, kolko im chodi správ (a to boli len maily) a bol smutný, ze nedokážu na ne odpisovat. Zeny im pisu same, neexistuje sanca, aby oni niekomu pisali.
Tu ide o to, ze ta ten typek bude dlho spracovávať a ked sa mu podari ta mega namotať, tak zacne pytat peniaze 😅 (a funguje to, ved si spomeň na vsetky tie zeny, co kadekomu poslali 200000eur a pod)
Jasné,keby chcel niečo také, okamžite blokujem 😉
@ruxandra
Nenamota ma,to sa nebojím 😁

🚩🚩🚩🚩🚩 podvod