Môžem si preniesť číslo?

25. feb 2024

Ahojte prosím vás chcem sa opýtať ci niekto nevie či môžem si preniesť číslo na iného operátora a prejsť na paušál keď nie je namna tell číslo registrované myslím sim kartu.
Lebo mam tesco kartu a bývalí priateľ má na svoje meno registrované. A ja chcem prejsť na paušál do orange
Ďakujem za odpoveď

aalt
25. feb 2024

Moze to spravit ten byvaly priatel. Tiez ho ale moze dat na teba, a potom to uz mozes aj ty.

zojanka
25. feb 2024

Preniesť číslo môže iba majiteľ karty.
Takisto nová sim karta, na ktorú sa bude číslo prenášať, musí byť zaregistrivaná na tú istú osobu ako pôvodná sim.
Popros ex nech na teba prepíše číslo.

060106
25. feb 2024

Ja som mala Funfón kartu ktora bola písaná na moju sestru. Chcela som prejsť na paušál radost tak som musela ist do Orange a tam mi kartu prepísali na mna sestru som pritom nepotrebovala a ani otom nevie prenášala som si to niekedy minuli rok októbri. Zisti pod co patri tesco karta a chod sa nato opytat alebo sa opytat toho operátora z kadiaľ chces paušál.

babkaland
31. mar 2024

Robí volaktorá v O2 alebo už robila niečo podobné? Chcem preniesť číslo na existujúcu SIM kartu. Vraj sa to dá aj elektronicky že si to povypĺňam, ale neviem sa tam ani dogoogliť ani preklikať cez ich stránku. Potrebujem konkrétne toto: Mám simkartu O2 na kredit, a na ňu chcem preniesť iné číslo. Keďže sú sviatky tak predajňa bude až o 2 dni otvorená a ja tiež musím do práce. A také veci robia počítače a tie idú nonstop, takže ak by sa dalo niekde na ich stránke to urobiť tak mi dajte priamo tam link kde už treba začať vypľňať veci. To neviem nájsť.