Môžem vziať 6-ročného syna so mnou na spoveď?
Ahojte, potrebujem ísť na spoveď no žiaľ nemám kde nechať 6 ročného syna. Môžem ho vziať so sebou do spovednice?? Nemáte niekto skúsenosť? Vďaka za rady.
6 rocny snad vie 5 minut posediet.
Do spovedelnice nie. Ja chodim s 3 rocnym a vzdy poprosim nejaku babku v rade za mnou, ci mi ho na chvilku dozrie. 🙂 On mi medzitym klope na dvere, ze aj on chce ist cikat, lebo si mysli, ze som na vecku 🤣😅
6 ročný ťa veselo počká aj v lavici v kostole
ročný počká pred spovedelnicou - to už nie je malé dieťa, ktoré potrebuje nonstop dozor
Ďakujem za odpovede
Pekný deň všetkým!
vezmi mu do kostola detsku knizku, hoci aj maly format detskej biblie, alebo nieco na ten styl, keby nahodou niekomu vadila bezna literatura. Nech si pozera knizku v lavici a ty medzitym spoved.
Mna knaz s 5 rocnou vyspovedat nechcel, ze uz vela rozumie.. Ked mala cca 3 roky, tak ma v pohode s nou vyspovedal.. 6 rocna ta kludne pocka v lavici tu chvilku..
Nemá sa to podľa mňa to kňaz nedovolí.
6 ročný tých 5 minút vydrží aj sám
Tak 6 rocny tolko pocka nie? Nie je to rocne dieta ze bez mamy ani krok. A uz aj velmi rozumie veciam, taky nie. Moji ma cakali.
Moj manzel raz siel s malym na spoved, ale mal asi rok...ja na neho ze cooo? ...ze v pohode, mal ho na rukach a nikto nic...to bola velkonocna spoved kde je plno knazov
Urcite nie, si vies predstavit ze dieta v skolke alebo rodinnej oslave ci navsteve spusti tvoje hriechy?? Poznas situacie- ked cakas s dietatkm v rade na pokladnu vsade plno ludi a ono ukaze na kondom a chce jahodovu " zuvacku", alebo sa pyta preco kupujes vlozky ci tampony???? 🙈Tak toto je nieco podobne. Dieta by sa ta na to opytalo v tej najnevhodnejsiej chvili- preco si urobila to .....a to....
Ešte raz vďaka za postrehy. Nakoniec bol manžel takže čakal s ním....
Apropo, predomnou muž a dvaja synovia ( cca jeden 5 rokov, druhý 7 rokov)
Vošli dnu s ním do spovednice a potom spolu všetci vyšli,takže problém nebol
Asi záleží aj od kňaza

A neposedí tú chvíľu sám v lavici? Alebo kostolníčka ti ho nepostráži?