Môžu piť šteňatá mlieko?

vero652
18. nov 2020

Dobrý večer, mám doma psa pred 2tizdnami nám porodila prekrásne šteniatka, no ako to vidím už nemá mlieko nás pes môžem im dávať mlieko? (steniatkam) majú 2tizdne

1xenia1
18. nov 2020

Kravske určite nie. Dajú sa kúpiť normálne v prášku ako pre malé bábätká ale sú určené pre šteniatka. Bolo by to ale dobré konzultovať s vašim veterinárom

zojanka
18. nov 2020

Určite nie kravské, to im viac ublíži. Zavolajte vetovi ten poradí.

syslik81
18. nov 2020

ako vies ze nema mlieko .. treba vziat suku k veterine .. pes nieje zena nestrati mlieko zo dna na den .. mlieko daj suke a stenatam ak uz treba tak specialne mleiko v prasku .. tak ci onak treba k veterine a tam ti vysvetli aako na to ,, nam suka umrela a krmili sme od prveho dna a sranda to nieje ...

zinulienka
18. nov 2020

Nam zomrela fenka tyzden po porode a krmili sme steniatko detskym sunarom cez flasku, krasne rastlo, ziadny problem nebol. Ale to bolo pred 10 rokmi..

tilko
18. nov 2020

Pije vám suka dosť vody? Existujú homeopatiká na podporu tvorby mlieka. Určite sa treba poradiť odborne s veterinárom, odporučí a väčšinou aj má na ambulancii umelé mlieko pre šteniatka, prípadne nasmeruje kde sa dá kúpiť. Kravské mlieko nie je riešenie. Môže spôsobiť závažné problémy, ktoré sa ukážu až neskôr a to potom na veterinára miniete viac (respektíve nový majiteľ) ako na to umelé mlieko.

vero652
autor
18. nov 2020

Ďakujem vám veľmi pekné, zajtra zavolám veterinarovi

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vero652
autor
19. nov 2020

@akrobrab dobrý deň jedna jej zomrela 😢 áno normálne papá granule varené kosti seliake vítamyni počkajte pošlem foto (tu sú malé šteniatka)

vero652
autor
19. nov 2020

@akrobrab a celkom dobre vizeraju sú to malé tucky

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vero652
autor
19. nov 2020

Ze mam ísť tam pondelok

tilko
19. nov 2020

Bubíky vyzerajú spokojne guľatučko....v pondelok je dosť dlho ešte...ale ak sa vám niečo na psici nevidí, tak by som pre istotu našla aj iného veťoša, poprípade si nájdite na víkend, kto má pohotovosť ak by ste potrebovali...ono sa teraz môže psica správať aj inak ako ste boli zvyknutí...má šteniatka, takže je to normálne...ja osobne pre pokoj duše vždy konzultujem s odborníkom ak sa mi niečo na našich chlpáčoch nezdá (po skúsenosti so sučkou a zápalom maternice už nič nenechávam na náhodu).