icon

MUDr. Stanislav Kutlák. Aký je?

patricia2221
30. máj 2011

neviete aký je???

nikushik26
4. jún 2011

ahoj,ja som k nemu chodila ale odisla som po dvoch rokoch od neho....

bisy
26. jún 2011

To vazne ho nikto nepozna?

maca_p
26. jún 2011

raz prisiel k nam do roboty (na urad) v krvavych doktorskych slapkach, tak to mne stacilo... ale kolegyna k nemu chodi, mozem sa jej spytat 😉

bisy
28. jún 2011

@maca_p ak by sa dalo, rada by som vedela nazor kolegynky

renatkas
19. sep 2011

ja som k nemu chodila veeelmi davno, cele vysetrenie bolo len o srandickach ale zeby ma normalne vysetril to nie, bol to moj prvy gynekolog a pri prvej navsteve mi neurobil ani preventivku, nezobral krv, predpisal antikoncepciu bez toho ze by ho zaujimal moj zdravotny stav a nasadil cipky na mykozu bez kultivacie, namiesto toho mi vysetril prsniky a do karty mi len napisal ze nosim nevhodnu podprsenku lebo sa mi strasne stlacaju prsia k sebe a robi sa mi z toho ciarka na hrudniku. Takze tolko k jeho odbornosti, ale to bolo este niekedy v roku 2002.

nicina
1. okt 2011

Je to masiar!!!!!!!!!!!

mirusd
24. okt 2011

rodila som u neho v 2008 v dost rusnych casoch (akurat rusili Kocha a komplet personal dostal vypovede). Som stale jeho pacientkou, porod nebol lahky a Dr. hodnotim dobre pocas tehotenstva, porodu aj prehliadok. Niekomu nemusi vyhovovat jeho komunikacia, ma dost svojsky humor.

mufik7
13. aug 2014

Ahojte dievčatá. Znova otváram túto tému, lebo by som rada vedela aký je Váš názor na Mudr.Kutláka. Chodím k nemu už asi 5 rokov. Donedávna som mala pocit, že je to dobrý doktor, ale začínam o tom trocha pochybovať. Chodím k nemu relatívne často kvoli hpv a zlej cytológii. Vždy mi urobil všetky testy a keď som mala problém nasadil liečbu ktorá vždy zabrala, takže po tejto stránke nemôžem povedať krivého slova, hoci jeho komunikácia a zvláštny humor je iná téma. No keďže už začíname uvažovať o mimi mám z tej jeho komunikácie trocha obavy. Posledne mi štrajkoval cyklus, doktor zobral krv, urobil testy, no výsledok bol, že on nevie kde je problém, tak to necháme tak, možno sa to upraví samo. Chcela som s ním riešiť aj moje príšerné bolesti počas ms, pri ktorých takmer odpadávam, tak jediné jeho riešenie bola antikoncepcia, hoci som mu povedala, že chceme mimi. A keď som sa spýtala, že či to nemôže byť endometrióza (lebo príznaky by mi sedeli), tak sa na mňa oboril, že keď som taká múdra, nech študujem ďalej. A to som sa len opýtala, že či náhodou neexistuje aj takáto možnosť. Potom dodal, že je to veľmi hnusná vec a že prečo by som to mala mať akurát ja, že to by aj tak teraz nezistil. Okrem toho mávam dosť silné bolesti v podbrušku aj mimo ms, bojím sa že mám nejaký problém, ktorý sa možno zanedbal, ale neviem lebo komunikácia s ním viazne, ak sa niečo neopýtam, skoro nič mi nepovie. a už sa aj bojím pýtať, aby na mňa nevybehol že som zasa nejaké múdra. Baby nachcem bezhlavo meniť gynekológa, ale v poslednej dobe nemám z neho dobrý pocit, a hlavne sa bojím že ak ostanem tehu, že so mnou nebude dostatočne komunikovať.Preto by som rada vedela, aké s ním máte vy skúsenosti. Prípadne viete mi odporučiť dobrého gyn v Ba? Ďakujem za odpovede 🙂

petraba1
21. júl 2015

MUDr. Stanislav Kutlak zomrel ☹

blumenfeld
21. júl 2015

blumenfeld
Ano, MUDr. Stanislav Kutlak podlahol zakernej chorobe dna 17.jula 2015 vo veku 60 rokov.Niekedy nevieme, preco je niekto taky, ci onaky...lebo netusime comu musi celit v privatnom zivote ☹

petra2504
23. mar 2016

nech odpociva v pokoji....nech uz sme snim mali dobre alebo zle skusenosti ako clovek bol fajn...