Multikulturalizmus
Ahojte Baby 😊
chodím na VŠ a veĺmi by som Vás chcela poprosiť o pomoc. Máme napísať seminárku o multikulturálnych problémoch ktoré denne zaživame teda buď ja, alebo moji známy.
Klasicky rozprávanie čo,kedy, kde a ako sa stalo.
Určite budem posielať srdiečka 😍❤
Ďakujem Vám
Evka
Tak tam zahrn atentaty v parizi ... Napr manzelstvo sloveniek a arabov napriklad ... Kazdy narod ma svoju kulturu a ine narody s tym mozu mat problem ... Kym u nas zeny pracuju maju manzelstvo len zena muz napr v islamskych krajinach moze mat muz viac zien su tam ine tresty ako u nas o tom ked sa rozpises mas toho dost ... Klasicke rozpravanie zvladne piatak na zakladnej skole pisala si sloh aj na maturite mozno skor potrebujes vysvetlit temu alebo nejaku inspiraciu o com.vlastne mas pisat ... Necakaj ze dakto ti napise celu pracu za par srdiecok maminy ci uz na materskej ci uz pracujuce na to.nemaju ani cas a myslim ze ani chut ;)
naozaj chodíš na VŠ, keď ani pravopis nevieš?
no tak to teda tu si na "spravnom mieste" tu toho najdes az az

A to je problem ? OMG co je toto za vysokoškolákov ked ani seminárky nevedia sami napísať. Ved máš toho plne noviny, správy, sadni do knižnice, poobzeraj sa okolo seba. Urcite ta za všeobecnejšie zdroje nebudú peskovat. Prave naopak. Čím viac máš použitých zdrojov, tym lepsie. Pripadne aj citácie a pod..
Ved to je taka téma, ze môžeš písať do aleluja. Co budes robiť ked bude treba písať bakalárku ? Budes na poníkovi posielať opäť srdiečka ? Ako nic v zlom, ale tomuto vazne nerozumiem.