icon

Mutsy Evo a terén

jennyf88
1. dec 2017

Ahojte mamičky. Možno tu uz taká diskusia je, no neviem ju nájsť... máte niekto skúsenosť s kočíkom Mutsy Evo a terénom? Veľmi sa mi páči tento kočík svojou jednoduchosťou, len pre mna je dôležitým kritériom práve pruženie. Zvládne tento kočík aj trosku náročnejší terén? Bývame v oblasti, kde sú nové domy a este tu nie sú dokončené cesty, sú len take provizórne, strk, kameň a jamy... myslite, ze by to tento kočík zvládol? Ďakujem za každú odpoved 🙂

myska9992
1. dec 2017

Ja ho mam, mám tam penové kolesá a nejaké tie nerovnosti zvládne, ale na horší terén ako uvádzas sa dajú dokúpiť nafukovacie kolesá. Čo sa týka odpruženia to má na zadných kolesách a stačí.

jennyf88
autor
2. dec 2017

Ďakujem za odpoved 😊 Pojdem ho pozrieť do predajne a uvidím. Mam dvoch takýchto jednoduchých favoritov, tak uz ich len porovnať a vybrať 😄 Kočík Moon sa mi páči tiež, ten je na tom celkom dobre s pružením, len este chcem vidieť aj Mutsy. Aká veľká je hlboká vanička pri tomto?

myska9992
2. dec 2017

Hlboká vanička má vnútornú dĺžku 74cm - čo je štandardne. My sme mali valikuka na konci októbra a boli sme v nej pol roka i keď ku koncu nás bol doslova plný kočík.

jennyf88
autor
3. dec 2017

Ďakujem 😊 Pojdem ho pozrieť a uvidím

mucinka1
1. jan 2020

@jennyf88 Ahoj, mozem vediet pre ktory kocik ste sa nakoniec rozhodla? Mame tiez taku ,,skvelu" cestu, naviac do kopca, tak uz tuto otazku riesim rok.

jennyf88
autor
2. jan 2020

@mucinka1 nakoniec sme kupili Invictus, trojkombi, terén zvládal super, ale už je aj rok predaný, pretože športiak bol dosť neskladný. Športiak sme kupili Cybex Balios S a som s nim max spokojná. Čo sa týka toho zlého terénu, krásne ho zvláda, je super ľahký, dobre sa s nim manévruje. Ja ľutujem, že sme ho nekúpili hneď aj s hlbokou vaničkou. Ale tak človek nevie.., 🙂