Muž dobodal ženu v areáli školy. Krvavý útok videl ich maloletý syn
Muž dobodal ženu v areáli školy. Krvavý útok videl ich maloletý syn
V areáli evanjelickej základnej školy došlo v pondelok 23. júna k šokujúcemu útoku. Muž tam za bieleho dňa dobodal svoju manželku priamo pred ich malým synom.
Svedkom incidentu bol aj ich 8-ročný syn, ktorý sa nachádzal v areáli školy. Vystrašené dieťa si všimli učiteľky, ktoré ho okamžite odviedli z miesta tragédie a následne odovzdali do opatery jeho starej mamy.
https://www.noviny.sk/krimi/1076366-muz-dobodal...
Nevedela som, že už to tu navštevujú aj novinári.
Hrozne, chudak chlapec😢
Ty si z NČ alebo Pl. us... ky? Ten istý štýl písania.. najprv hrôza, potom kde a potom v odsekoch za sebou 2x svedok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nie je tam moznost diskusie, zeby si sa zapojila tam, ak ta to rozrusilo a potrebujes sa o tom porozpravat?
Nie je tam moznost diskusie, zeby si sa zapojila tam, ak ta to rozrusilo a potrebujes sa o tom porozpravat?
@moonlight1210 áno rozrušilo ma to aké násilie je na Slovensku v našej spoločnosti a chudák malé dieťa zažilo v škole vraždu svojej mamky
No a to tu o každej vražde budeš zakladať diskusiu? Teda to ani diskusia nie je, lebo o tom nechceš diskutovať, len nám to tu oznamuješ a čo teraz?
Si myslíš, že to je len na Slovensku? Takéto prípady sa stávajú po celom svete, niekde aj oveľa horšie. A nebolo to iné ani v minulosti, keby niekto chcel kritizovať túto dobu. Aj vtedy sa stávali vraždy, len sa o tom nepísalo a nehovorilo, nebolo to v správach.
No a to tu o každej vražde budeš zakladať diskusiu? Teda to ani diskusia nie je, lebo o tom nechceš diskutovať, len nám to tu oznamuješ a čo teraz?
@lilope prepáč že ťa obťažujem takou malichernosťou ako je vražda matky v škole, horšie by bolo keby učiteľka dala chlapcovi päťku alebo zabavila mobil, to by už teda stálo za diskusiu
To nie je o zivote na Slovensku. Toto sa deje vsade. Staci prepnuty jedinec s mizernym malickym egom, ktore nosi nafuknute ako zuvackovu bublinu, alebo zaba podbradok.
A neznesie prehru.
Ked mu dojdu argumtney, posmech, urazky a ponizovanie a obet stale pevne stoji, neznicena, je schopny zial zautocit.
Je to prejav jeho absolutnej bezmocnosti a zurivosti z toho, ze sa citi preto ponizeny.
A zial neda sa tomu vopred nijak zabranit.
Jedina cesta je, ked zena od takeho muza odide hned. Cim dlhsie ostava, tym viac ju ma za majetok, ktory mu patri a majetok nebude odvravat, ani si robit, co chce, lebo on je tu pan a nedovoli, aby ho takto ponizovali. Udeli teda majetku trest.
Na zaciatku este chape, ze ona je samostatna bytost a skor sa vie zmierit s tym, ze mu ubzikne. Bude robit zle, naschvaly a ustrky, ale stale bude chapat hranicu medzi nimi ako bytostami.
Neskor, ked s nim uz je nejaky cas, sa ta hranica zmaze. A vtedy ma ta zena uz velky problem.
A tu je dalsi problem, ze ta zena na zaciatku odist nechce, lebo je zalubena a nahovara si, ze sa to zmeni.
Nechápes pointu a nevieš čo je diskusia. Nevadí, pridávaj svoje novinové články aj ďalej, nech aj my, odstrihnutí od sveta, vieme. 🙋
ja ked som to videla dneska na markíze hned som mala tušáka že to bude aj na mk a idem sem večer teda nakúknuť a aha 😁 to nie že sa vysmievam tej situácii bože chráň ale že aká je tu rýchla informovanosť
To nie je o zivote na Slovensku. Toto sa deje vsade. Staci prepnuty jedinec s mizernym malickym egom, ktore nosi nafuknute ako zuvackovu bublinu, alebo zaba podbradok.
A neznesie prehru.
Ked mu dojdu argumtney, posmech, urazky a ponizovanie a obet stale pevne stoji, neznicena, je schopny zial zautocit.
Je to prejav jeho absolutnej bezmocnosti a zurivosti z toho, ze sa citi preto ponizeny.
A zial neda sa tomu vopred nijak zabranit.
Jedina cesta je, ked zena od takeho muza odide hned. Cim dlhsie ostava, tym viac ju ma za majetok, ktory mu patri a majetok nebude odvravat, ani si robit, co chce, lebo on je tu pan a nedovoli, aby ho takto ponizovali. Udeli teda majetku trest.
Na zaciatku este chape, ze ona je samostatna bytost a skor sa vie zmierit s tym, ze mu ubzikne. Bude robit zle, naschvaly a ustrky, ale stale bude chapat hranicu medzi nimi ako bytostami.
Neskor, ked s nim uz je nejaky cas, sa ta hranica zmaze. A vtedy ma ta zena uz velky problem.
A tu je dalsi problem, ze ta zena na zaciatku odist nechce, lebo je zalubena a nahovara si, ze sa to zmeni.
@moonlight1210 super komentár, ako všetky tvoje.

Dakujeme, spravy mam aj v telke