icon

Mužnosť - definícia

29. jan 2022

Mám takú zvláštnu otázku… ako by ste ženy, definovali slovo “mužnosť” ? Aký je chlap pokial je mužný a aký pokial vôbec ?

777januska777
29. jan 2022

Je priamy, to co povie to platí, uvedomuje si svoje dobré aj zlé vlastnosti a dokáže sa sám seba zastať alebo sa zastať správnej veci.

pribinak
29. jan 2022

Ktorý si stojí za tým čo povie. A čo povie teda aj urobí.

barbora0308
29. jan 2022

To je velmi individualne, kazda zena si predstavi pod tymto pojmom nieco uplne ine.

autor
29. jan 2022

@barbora0308 áno som si plne vedomá. Práve preto ma zaujimaju názory 😊

jaskolka
29. jan 2022

Čestný, drží slovo, jeho činy korešpondujú s tým, čo vraví, vie sa postaviť za seba partnerku, a za rodinu, akceptuje a plní svoju úlohu manžela a otca

ivangeline
29. jan 2022

Aj ja si predstavim,ze plati co povie. Co povie,to spravi. A je silny fyzicky ale i duchom. 🙂 Je odvazny.

zojazoja
29. jan 2022

Mužnosť je pre mna osobne fyzická záležitosť. Ramenaty, osvaleny, vysoky, pevny chlap

sissy27
29. jan 2022

Pre mňa sa pojem mužnosť viaže v prvom rade s fyzickým vzhľadom - takže vysoký, vypracované ramená, sixpack nemusí byť ale pivný súdok už je príliš 😅 taký, čo bez problémov narúbe babke drevo a nefňuká, že ho tlačia nové mokasíny od gucciho 😂

mamina0078
29. jan 2022

Mužnosť je to isté čo ženskosť len pri opačnom pohlaví...

travelllerka
29. jan 2022

Pre mňa je mužnost rozvaznost, vyrovnanosť, múdrosť a ramená, ktoré mám chuť objímať 🙂 ano, popísala som svojho manžela 🙂

0silvia0
29. jan 2022

Muzny chlap je podla mna pevny a silny postavou a pevny a silny v postojoch a nazoroch.