Myšiarka ušatá pri dome: Ako zvládnuť jej krik?
Ahojte, toto je skôr výlev a na odľahčenie od skutočných problémov.
Nedaľeko môjho domu sa usídlila Myšiarka Ušatá a má mladé. Asi len jedno. Ale krista pána, čo to malé predvádza deň čo deň od zotmenia do rána😅
Nestačí, že starý mi tu chrápe a keď si dovolím ho napomenúť, tak !!!obviní mňa!!!, že JA chrápem, ešte aj táto sliepka celú noc zavíja.
Čo jej mám dať segedín s knedľou? Nech drží zobák?😁
Minulý rok tu hniezdil sokolík, jeho decká trošku pyskovali podvečer, ale v noci držali papule. Toto mladé nie. Dúfam, že čoskoro vyletí z hniezda a prežije nádherný život niekde ďaleko🙏🙏🙏😁
Pre predstavu, ako vyvreskáva:
Ďakujem ženy za chápavosť v tejto situácii😊
Možno bývame blízko seba 😃 ale my máme ten istý problém v týchto dňoch. Nemôžem v noci ani okno otvoriť lebo ma ide poraziť. Celé noci to škrieka.
Nebyvas v tt ? U nas na sidlisku tiez pistia, kazdy jeden rok, a nie jedna. My spavame pri otvorenych oknach, tiez to vadi a dost
Poznam, poznam. Tiez mame v okoli aj ked asi nie az tak blizko. Na intraku sme mali Pustovku. Obcas rano robila budicek z balkona. To bolo tiez super.
Mali sme to iste pred rokom, t.r.zatial nic, tak uvidime 🙂
Oficiálne sa prestávam sťažovať na kohúty a psy 😂 toto je desný zvuk.
Ježiiiiiiš!!!! Ty si moja suseda?!??? Presne oproti nám je na strome jedna aj mláďaťom a piští do zbláznenia! Je to milé, ale už mi to sakra lezie na nervy!😫😁
Pripájam sa presne aj nám píska😂😂 presne včera som sa čudovala čo to do pekla to je a ja ze nejaký hlodavec 😅😅 Krista tam a to ich máme z oboch strán 🙈 A to ešte pred mesiacom som počula len sovu kukať v noci to mi nevadilo ale toto🙉🙉 len píííp píííp píííp.... kde do pekla sú ich rodičia aj s jedlom 😄 asi im lezú na nervy tiež s tým pískanim 😅
chapem,ze ti to asi lezie na nervy.ale mne sa to paci....hudba pre moje usi.nas sused chova pavy.vsetci naokolo nadavaju....ja ten skrekot milujem👌a ked som v lese alebo na luke, a dravce lovia....
Aj u NS na sídlisku to celé noci kuviká... Vraj je to kuvik.
U nás je toto isté rok co rok 😁 už som si zvykla
Buďme radi, že ich máme. Viete koľko myší zlikvidujú. A moje deti majú veľkú radosť keď ich spozorujú na strome.
hned by som take brala, sup stuple do usi. Priroda je priroda :D
aj my to tak mame, ale ja to nevnimam uz vobec, vlastne mi to ani nevadi tato divocina - zaby, sliepocky, mna to ukludnuje 🫣😄 a pisti no, ale zevraj len jednoducho v noci vola za mamou, aby ju spravne nasmerovala za hladnym krkom 😄
A keď si kliknete na kukaj.sk , tak tam sú rôzne vtáky aj bociany. Boli tam aj myšiarka ušatá ale už opustila hniezdo. 🙂
@susitko aj mne sa páči ten pávi spev🥰 aj pávi celkovo ,snívam o tom že jedného dňa aj ja budem ich chovať
Ze sliepka 🤣🤣🤣
Tak som si spomenul na tuto diskusiu, ked ma v noci o cca tretej zobudila jedna skriekana na balkone 😀
@bambieblue 😂 mojej susede vadí aj náš pes a to v noci nešteká. Pávi by mohli byť ďalšou chuťovkou na zlepšenie susedských vzťahov 😂😂😂😂
kedy prestávajú pískať?
@monika75418 až po prečítaní tvojej otázky som si uvedomila, že dnes ju nepočujem. A veru si vôbec nepamätám, či som ju počula v predchádzajúce dni 😁

Juj som sa zasmiala takto na večer 🙃 len vydržať raz vyletí z hniezda 😉 snáď tam o rok nebude celá rodinka 😀