Na aký skúter nepotrebujem vodičský preukaz?
ja som ešte nepočula že by skúter potreboval vodičák. myslela som si že potrebuje benzín 😔
@ksenia16 zjednodusene povedane - s vodicakom skupiny B (na osobne auto) mozes jazdit na skutroch do objemu 125 cm3, vykonu maximalne 11kW a musia mat "automaticku prevodovku" (skutre maju - variator, nemas spojku a nepreradujes rychlostne stupne). Viem poradit aj konkretne modely, ak by som poznal tvoju predstavu vyuzivania skutra. Nic mensie (slabsie) ako 4-takt 125 cm3 by som nedoporucoval, mozno len Honda Vision 110 kvoli nizkej celkovej vahe je vynimkou.
Na nete som nasla, ze na niektore elekroskutre netreba VP. Ale konkretny si pohladaj sama. Maju to predajcovia na strankach
@puertorico elektrické. Keď niečomu nerozumieš prečo píšeš?
@mk1111111111 áno, vidím.
@madeincssr myslela som na elektrický. Sú tam nejaké limity?
Ja mám elektrický skúter bez VP, s maximálnou rýchlosťou do 25 km/h. /aj tým je to limitované/
@ksenia16 treba napísať , hlavne aj do textu, nie len zadať názov diskusie a dovidenia. a robím si srandu s tým benzínom, veľmi sa to ospravedlňujem ak som ťa urazila 🙂
@puertorico nie každý má zmysel pre humor a nie každý má zmysel napísať do otázky prosím a ďakujem.

kolobezka