Na koľko minút by ste išli prvýkrát do solária?
Ahojte 🙂 prosím poradili by ste mi koľko minút na 1x . 🙂 vopred ďakujem
ja som dnes bola prvy krat 🙂 mne pani v solarku povedala ze som dost tmava a ze 7 min by bolo fajn, tak som si dala poradit. 🙂
este ked sa mozem spytat aku kozmetiku do solarka pouzivat a kedy pred, po? vdaka
ale vsade na nete som citala ze od 5 min. kamoska chodi uz dlhsie a stale iba 3 min.
@denisa12345 záleží to od toho akú máš pokožku. Či si úplne bledá alebo skôr patríš k tým, ktorý výjdu raz na slnko a už sú opálenú, hm? Osobne keď som chodila do solária som prvý krát chodila tak na max. 5 minút. To bolo tak akurát
@lilyianka na statie 🙂
@denisa12345 na statie je vraj lepsie,vraj sa lepsie v nom opali...ja som vždy zacinala na 3 minutach...potom presla na 5 a o niekolkych razoch uz na 10 a tam som skoncila....bolo to tak akurát pre mna
Záleží od typu solária, my máme v práci turbo, aj clasic a v turbe začínajú na 4 minutach, keď sú nové trubice tak 3 minúty, každou návštevou sa o minútku navyšuje ...Ak sú tie nové typy solarok,tie sú slabé, tam niekto začína aj na 6tich minútach.Treba sa držať odporúčania personálu, vedia odporučiť minuty podľa farby pokožky a stavu trubic...
Ja som bola vcera a bola som na 7 min ale chcela ma dat na 10 min, ale to som odmietla.. prvy krat som bola na 6 a skocit hned na 10 sa mi zda vela. Sice sa potrebujem do buduceho tyzdna opalit kv svadbe, ale nechcem moc riskovat, kedze ja robim v zahradnictve a som cely den na slnku 😃 Takze ja by som zvysovala o 1 max 2 min 🙂)

@denisa12345 podla toho ci ides do turbo solaria alebo slabsieho....ci stojateho alebo na lezanie....max 5 minut..mozno by som zacala s 3 ,4 minutami a potom mozes zvysovat postupne