icon

Náhrada za zaťahovacie dvere

petka3012
7. feb 2014

Pekny vecer prajem, nevie mi niekto poradit, ci je mozne nahradit zatahovacie dvere do izby niecim inym?? okrem zavesov :D

luba28
8. feb 2014

@petka3012 normalne dvere????

stormie
8. feb 2014

@luba28 niekedy sa normalne dvere pouzit nedaju

@petka3012 skus pozriet nieco taketo: obrazok dole http://plastel.sk/dvere-portadoors/posuvne_a_sk...

Ja som ich chcela ale odradila ma cena...

sojana
8. feb 2014

@petka3012 máme presne take dvere ako su na obrazku od @stormie ,akurát tam je ešte po dlžke sklo ,neviem si ich vynachválit,bola to lacnejšia varianta,ako zasuvne dvere do puzdra, na to treba rozbit pol steny.

petka3012
autor
9. feb 2014

@stormie
@sojana
a aka je cena takychto dveri? je tam cennik ale cenu samotnych dveri som tam nenasla, alebo som zle haladala? :/

stormie
9. feb 2014

@petka3012 juuj neviem, ani tuto stranku nepoznam, ja som ju len narychlo nasla lebo tazko by som vysvetlila co myslim. Ale ked sme prerabali a potrebovala som usetrit miesto, puzdrove posuvne sa nedali tak som hladali alternativu a nasla som dost firiem co taketo ponukaju, ale cena oproti normalnym dveram bola o dost vyssia. Skus dat do googlu a urcite najdes aj priamo cennik tychot dveri

sojana
9. feb 2014

@petka3012 okolo 500e zo zárubnou a robotou,ale nám robili aj ine dvere,takže presnu sumu neviem.

petka3012
autor
9. feb 2014

@stormie
@sojana
dakujem velmi pekne 🙂