Najdesivejšie trendy internetu
Videli ste? Co na to hovorite? Svet sa v kravsku rit obracia fakt😂 pamatate si nejaky iny fakt desny trend?
Huggy waggy bola podľa mňa riadna blbosť
Každé čudo 3 dni. Teraz je to moderné, zajtra príde iná blbosť
To je taky trend pre ovce ako dubaiska cokolada🤣 ľudia vynašli spojenie pistácie a čokoláda 😵🤣 a najlepšie je keď si ho ženy kúpia za 3e na temu a hrdo sa s ním pýšia 🤣🤣🤣
A? Každá éra má niečo. Dokonca už od materskej škôlky. My sme mali voňavé papieriky, potom si pamätám lesk na pery, céčka, pogy, vybíjané opasky, mončiči. Labubu je úplne ok. Neviem vôbec na čo vytvárať takú tému. Veď nech si každý nosí, čo chce. Neviem prečo by sa z toho mal svet v kravskú riť obracať. 🤦🏻♀️
A? Každá éra má niečo. Dokonca už od materskej škôlky. My sme mali voňavé papieriky, potom si pamätám lesk na pery, céčka, pogy, vybíjané opasky, mončiči. Labubu je úplne ok. Neviem vôbec na čo vytvárať takú tému. Veď nech si každý nosí, čo chce. Neviem prečo by sa z toho mal svet v kravskú riť obracať. 🤦🏻♀️
@mamamasama lebo sa chcem o tom pobavit. A porovnavat cecka s plysakom za x sto eur. A labubu neni trend deti ako spominane pogy atd
Labubu si tiež vieš kúpiť z Shein, alebo Aliexpress. Original stoji 50€
Labubu si tiež vieš kúpiť z Shein, alebo Aliexpress. Original stoji 50€
@mamamasama zo shein to už asi nebude úplne labubu😂😂
Inak autorka ja si o tom myslím že je to hlúposť a je to nevkusné na dospelých ženách tak isto ako tie umelohmotne kvetinove štipce. Keby to má dieťa no nič nepoviem ale keď 30tnicku vidím ako s tým kráča. Alebo tie rhode lesky... No comment
@mamamasama zo shein to už asi nebude úplne labubu😂😂
Inak autorka ja si o tom myslím že je to hlúposť a je to nevkusné na dospelých ženách tak isto ako tie umelohmotne kvetinove štipce. Keby to má dieťa no nič nepoviem ale keď 30tnicku vidím ako s tým kráča. Alebo tie rhode lesky... No comment
@nin12345 To aj tak nikto nerieši, kedže to nerozoznáš a tak strašne ťa to nezaujíma. Som rada, že nemám dcéry, ale ak by to chceli, tak im to v pohode kúpim. Naozaj nechápem tieto staré tetky, ktoré vždy hejtia mladým to, čo je trendy. My sme mali vlastné trendy, dnešné deti majú svoje.
@nin12345 To aj tak nikto nerieši, kedže to nerozoznáš a tak strašne ťa to nezaujíma. Som rada, že nemám dcéry, ale ak by to chceli, tak im to v pohode kúpim. Naozaj nechápem tieto staré tetky, ktoré vždy hejtia mladým to, čo je trendy. My sme mali vlastné trendy, dnešné deti majú svoje.
@mamamasama stare tetky? Ak ty si mala trend cecka a pogy pravdepodobne si starsia ako ja. Tetka😂😂
My sme mali Monchichi, dnes je in Labubu. Neriešim 🙂
@mamamasama a este raz, labubu nie je trend detiiiii. To je na tom to strasne
Mlada moze byt aj 30-rocna, ak vyzera sexy a na vsetko nehudnre a stara tetka aj 20-rocna, ktora hejti mladsie generacie, frfle a vyzera ako kysňa.
Labubu preslavili celebrity s tym, aby primarne cielil na deti, takze to, ze si ho kupi aj nejaka 30-tnicka je len preto, ze sa chce priblizit mladym. A nie je na tom nič strašne. Tak ako na sirokych nohaviciach a oversize obleceni, no vzdy sa najdu hundrosky ako ty.
Mlada moze byt aj 30-rocna, ak vyzera sexy a na vsetko nehudnre a stara tetka aj 20-rocna, ktora hejti mladsie generacie, frfle a vyzera ako kysňa.
Labubu preslavili celebrity s tym, aby primarne cielil na deti, takze to, ze si ho kupi aj nejaka 30-tnicka je len preto, ze sa chce priblizit mladym. A nie je na tom nič strašne. Tak ako na sirokych nohaviciach a oversize obleceni, no vzdy sa najdu hundrosky ako ty.
@mamamasama ale prosim ta upokoj sa.
Mala si v nadpise Labubu a @admin zas zmenil názov úplne odveci, že kým človek neprečíta komenty tak netuší na čo sa pýtaš? 😀
To je taky trend pre ovce ako dubaiska cokolada🤣 ľudia vynašli spojenie pistácie a čokoláda 😵🤣 a najlepšie je keď si ho ženy kúpia za 3e na temu a hrdo sa s ním pýšia 🤣🤣🤣
@lucia13022023 na temu sa da aj jedlo kupit? Nestraš :D
Uz druhá téma za posledne dni na labubu..ja netuším co to je a idem si to vygooglit..nemám fb ani intagram to bude asi tým, že ma takéto veci obchádzajú..
@lucia13022023 na temu sa da aj jedlo kupit? Nestraš :D
@lubkovaandrejka myslela som labubu ale možno aj jedlo sa tam dá nájsť 🤣🤣🤣
Labubu či Labudu? 🙂
Prosim vas, teraz som v HR zahliadla take kacicky vseho druhu. To je nieco nove na zbieranie?
Pre nás, čo sú evidnetne úplne mimo dnešnej reality a trendov.
Táto téma je o tom Labubu ? To je nejaký prívesok a hračkou alebo čo ? Je to od niečoho, nejakého seriálu, hry alebo neviem čo? Veľmi som to nepochopila.
Musela som pozrieť Google, keďže je to Hongkongská hračka, shein zas taký prehrešok nebude. Príde mi to lepšie, ako tá modrá zubatá príšera, čo žerie v hre ľudí, to by som dieťaťu nekúpila ani keby to ako chcelo. A tie husy, bola som v tom, že to je hračka pre psa, až keď som nevidela, že to kupujú I deťom 😶🌫️
Musela som pozrieť Google, keďže je to Hongkongská hračka, shein zas taký prehrešok nebude. Príde mi to lepšie, ako tá modrá zubatá príšera, čo žerie v hre ľudí, to by som dieťaťu nekúpila ani keby to ako chcelo. A tie husy, bola som v tom, že to je hračka pre psa, až keď som nevidela, že to kupujú I deťom 😶🌫️
@ekira1 Hru Poppy Playtime si vari hrala? Pretože postava Huggy Wuggy tam hráča iba vydesí, ako neškodný roztomilý bubák. Také bububu, nič viac. Odporúčam si pred recenziou hry ktorú ani nepoznáš, si o tom niečo zistiť. 🙂 Btw, je to hra na logiku, ale pekne graficky spracovaná, rozhodne si ju kúpim a zahrám, i keď nvm či sa dostanem cez hudobný rébus. 😁 Asimister (youtuber) s tým trochu bojoval. Že sa dospelé mamičky boja postavy z tejto hry, je (mierne povedané) ... divné. 🤭🤭 Dospelí sa boja Huggy Wuggy a Labubu 🤣
@mamamasama Dospelé mamičky z koníka sa bola plyšáka Labubu. 😅🤣 Taká Labubufóbia.
Pre mňa sú roztomilé. A dnes sa mi podarilo na Aliexpresse nájsť prekrásne kópie, normálne "obrandované" PopMart, i keď nejaké rozdiely s originálom tam sú (počet zubov, podľa fotiek v recenziách). Ale cca 4-5 € je krásna cena za fakt pekné fejky bez krabice a cca 10€ v blind boxe. Zajtra 1 kúsok na skúšku objednám. Milujem Monchichi. A Labubu mi ich pripomínajú.
@ekira1 Hru Poppy Playtime si vari hrala? Pretože postava Huggy Wuggy tam hráča iba vydesí, ako neškodný roztomilý bubák. Také bububu, nič viac. Odporúčam si pred recenziou hry ktorú ani nepoznáš, si o tom niečo zistiť. 🙂 Btw, je to hra na logiku, ale pekne graficky spracovaná, rozhodne si ju kúpim a zahrám, i keď nvm či sa dostanem cez hudobný rébus. 😁 Asimister (youtuber) s tým trochu bojoval. Že sa dospelé mamičky boja postavy z tejto hry, je (mierne povedané) ... divné. 🤭🤭 Dospelí sa boja Huggy Wuggy a Labubu 🤣
@tripetta presne hračka pre trojročné deti fakt.. mne príde divné, že sa dospelé mamičky toto hrávajú..

a to si este nevidela brainrot 😀
ci videla?😀