Najlacnejší paušál pre seniorov s neobmedzenými minútami a SMS
Ahoj viete poradiť nejaký pausal pre seniora? Dáta nepotrebuje ale neobmedzené minúty a sms, našla som nalacnejsiu ponuku od jedného op za 16 eur tak ci nepoznáte možno niečo mimo standardnu ponuku ze dávajú operátori alebo sa dá vybaviť cez retentcne aj za lacnejšie. Dakujem.
@kikuska63 dakujem práve to vyssie je spomínaná štvorka, býva na dedine, my mame telekom s tým problém nebol ale zas tak casto tam nie sme, ale teda hľadáme niečo lacne, dáta ani zariadenie nepotrebuje, viac menej ozaj len tie volania nech sa nemusi spoliehať ze druhy zavolá späť.. dobija si 20 eur mesačne kredit co sme netušili a všetko to minie na volania..takze radšej neobmedzené minúty a za co najnižšiu sumu hladame
Akého ma operátora? To je dosť podstatne na určenie spotreby...
Ak má 4ku a volá za 5c minuta tak za 20e prevola 400 minút.
Ak má tmobile a volanie za 10c minúta tak bola len 200 minút.
Mimochodom na predplatenké od telekomu ma za mesačný balík 8.20e cez mixi neobmedzené volanie https://www.telekom.sk/volania/predplatenka
@zalka o2 ma, ja len viem co mi povie ze si dobíja mesačne 20+ eur...to vyzera super ta predplatenka, také sme ani nepozerali, kedze pausaly mame roky rokuce, dakujem idem to bližšie pozrieť, to by som možno aj ja zmenila ten môj 40 eurovy 😃
Pozri mu akú má mesačnú spotrebu cez https://www.o2.sk/moje-o2/spotreba/aktualna-spo...
O2 na kredit má 0,154€ za hovor a SMS za 0,082€ takže ak robí veľa ale krátkych hovorov má to drahšie ako inde, ak málo hovorov ale dlhé polhodinové tak má to lepšie ako inde
Hľadala som rovnaký paušál, nekonečné minúty a smsky (babka prevolá aj 600-700 minút mesačne). A nakoniec som ju dala do radosti. Ak by si našla niečo lacnejšie, daj vedieť prosím.
@domini404 rozmýšľam nad tou predplatenkou od telekomu len menezovat to asi budeme my z apky doma, že to aktivujeme každý mesiac , myslím ze by sa to malo dat, 10 eur kredit 8 dačo za program plus na par sms ešte zvyšok...a volať môže do aleluja

Neviem vám poradiť konkrétne, ale zistite si aké pokrytie majú operátori v mieste bydliska seniora. Ak býva v dedine, ktorá je pri lese ďalej od väčšieho mesta, môže mať problém so 4kou. Bola som na jednej svadbe v dedinke pri prírode a signál tam mali iba tí, čo mali Orange. Ak býva vo väčšom meste, tak tento problém riešiť nemusíte a môžete pozerať čisto na cenu.