icon

Najlepšia stránka na vlastnú potlač na tričko

emmuskaxx
31. júl 2025

ahojte. chcela by som sa spýtať, či mi neviete poradiť najlepšiu stránku/eshop, kde si môžem spraviť vlastnú potlač na tričko. (darček). nejakú s ktorou máte iba dobrú skúsenosť a ste spokojní. poraďte. ďakujem.😉

anonym_42a2e8
1. aug 2025

Shirttunning.cz je to ale až pri nemeckýčh hraniciach, tak treba rátať s dlhšou prepravou. Ale teraz som odtiaľ niečo objednala v utorok a dnes by to už malo prísť na východ SK... Takže pohoda

belle_vie
1. aug 2025

Ja by som odporučila boldbros. Väčšinou nerobia klasickú potlač, ale pískače, ale tie ti nadizajnujú podľa teba.
Mužovi som tam dávala robiť niekoľko tričiek a zbožňuje ich, majú takú pevnú bavlnu čo sa nevyťahá a šijú dlhšie strihy. Naozaj aj po vyše dvoch rokoch sú tie veci ako nové. Len cena okolo 30 e.

karolinakr
1. aug 2025

belabel

marianarem
1. aug 2025

@emmuskaxx Ja som objednavala cez Shirtinator a T-shock, ale potlac vydrzala dlhodobejsie pekna len na jednom z asi 7 triciek. Sama preto uvitam tip; ak ma niekto niekde lepsiu skusenost s trvanlivostou.

anonym_7ed405
1. aug 2025

@emmuskaxx objednavame tricka z bastard.sk a zdalo sa mi, ze bola reklama, ze robia aj potlac, co im kto posle. Tak skus pozriet...