Najlepšie rodinné auto pre 6 osôb do 40 000 €
Dobrý deň chcel som sa informovať ohľadom vozidla nakoľko rozmýšľam nad väčším autom tmrozmyslam nad škoda kodiaq tdi alebo audi q7 alebo bmw x5 , land rover discovery, strop cca 40 000€ motoricky a aký kvalitný materiál je v interiéri nakoľko kia sportage po 2 rokoch hrôza každý plast mäkký nechtom sa poškrabe do čoho by ste išli aby motoricky bolo dobre a aj kvalitou alebo ísť do volkswagen multivan , toyota proace, citroen spacetourer, peugeot expert a aký motor najlepšie na údržbu a spoľahlivosť ďakujem.
No najspolahlivejsie motory majú z týchto toyoty, ale zrovna tuším proace sa im nevydarila a sú dosť kazive, čo som počula..
Neviem ako Q7, alw X5 nema urcite plnohodnotnych 6 miest na sedenie. Uz 3 sedacky v druhom rade nedava...
Nájsť kompromis medzi pekným a učelnym.
Určite nie q7 a x5..
Mercedes vito napr
Plnohodnotných 7 miest má aj Renault Espace, treba popozerať majú ich dosť aj na carvago
@miruska655 tie som pozeral ale nové robia len hybrid a to sa mi nepáči
@13uzivatelka11 toyota viac krát mi bola odporúčaná ale nevedia mi povedať na diesel ci sú spoľahlivé len benzin u toyota poznám
@doderko mame ho ešte len od decembra 2024, ale sme z neho nadseni,,,ma mega veľký kufor tak uz plánujeme dovolenku s prespanim v aute 😊 bratranec ma tiez rextona cca 2022 a najazdené krížom krazom po Európe bez jediného problému, preto sme sli aj my do tejto značky,,,,ja som si zas kupila ssangyong korando 😊
@jozeffezoj q7 myslíš ze neje účelová pre 6 ľudí? X5 menšie ale aspoň viem ze 3.0tdi spoľahlivé motory
Ešte pripadne vw touran 7 miestny..ma aj integrované detske sedačky aj rôzne iné vychytávky..
@doderko a jazdené ste nepozeral? My sme kúpili teraz ale 5 miestny, benzín 2020 rok za 34 000 cca
@momlife0206 ako ja som zástanca toho ze 40 000 strop na auto nakoľko to sú nenávratne peniaze investované na prevoz ale kto ma veľa peňazí neberiem mu to nech si dá kľudne do auta aj 100 000 ak ma na to

@doderko my mame VW caddy 7miestne a sme velmi spokojni.doplnkove sedadla su plnohodnotne,takze aj pre dospeleho (samozrejme je to trocha ine sedenie,ale ja som tam sedavam na dlhych cestach, za mna pohodlne na nohy a kopec priestoru okolo).plus naozaj velky kufor.