icon

Najlepšie rodinné auto pre 6 osôb do 40 000 €

doderko
16. mar 2025

Dobrý deň chcel som sa informovať ohľadom vozidla nakoľko rozmýšľam nad väčším autom tmrozmyslam nad škoda kodiaq tdi alebo audi q7 alebo bmw x5 , land rover discovery, strop cca 40 000€ motoricky a aký kvalitný materiál je v interiéri nakoľko kia sportage po 2 rokoch hrôza každý plast mäkký nechtom sa poškrabe do čoho by ste išli aby motoricky bolo dobre a aj kvalitou alebo ísť do volkswagen multivan , toyota proace, citroen spacetourer, peugeot expert a aký motor najlepšie na údržbu a spoľahlivosť ďakujem.

Strana
z2
lienka9
16. mar 2025

@doderko my mame VW caddy 7miestne a sme velmi spokojni.doplnkove sedadla su plnohodnotne,takze aj pre dospeleho (samozrejme je to trocha ine sedenie,ale ja som tam sedavam na dlhych cestach, za mna pohodlne na nohy a kopec priestoru okolo).plus naozaj velky kufor.

13uzivatelka11
16. mar 2025

No najspolahlivejsie motory majú z týchto toyoty, ale zrovna tuším proace sa im nevydarila a sú dosť kazive, čo som počula..

vevesh
16. mar 2025

Neviem ako Q7, alw X5 nema urcite plnohodnotnych 6 miest na sedenie. Uz 3 sedacky v druhom rade nedava...

jozeffezoj
16. mar 2025

Nájsť kompromis medzi pekným a učelnym.
Určite nie q7 a x5..

nairobi
16. mar 2025

@doderko ssangyong rexton,,,mame ho doma

minenkaa
16. mar 2025

@doderko ved nejaku dodavku,ci ako sa tomu nadava

minenkaa
16. mar 2025

Mercedes vito napr

miruska655
16. mar 2025

Plnohodnotných 7 miest má aj Renault Espace, treba popozerať majú ich dosť aj na carvago

doderko
autor
16. mar 2025

@nairobi tak toto auto neviem ako po 200 000 km motoricky je a vnútro ake materiály nepoznám to

doderko
autor
16. mar 2025

@miruska655 tie som pozeral ale nové robia len hybrid a to sa mi nepáči

doderko
autor
16. mar 2025

@13uzivatelka11 toyota viac krát mi bola odporúčaná ale nevedia mi povedať na diesel ci sú spoľahlivé len benzin u toyota poznám

nairobi
16. mar 2025

@doderko mame ho ešte len od decembra 2024, ale sme z neho nadseni,,,ma mega veľký kufor tak uz plánujeme dovolenku s prespanim v aute 😊 bratranec ma tiez rextona cca 2022 a najazdené krížom krazom po Európe bez jediného problému, preto sme sli aj my do tejto značky,,,,ja som si zas kupila ssangyong korando 😊

doderko
autor
16. mar 2025

@jozeffezoj q7 myslíš ze neje účelová pre 6 ľudí? X5 menšie ale aspoň viem ze 3.0tdi spoľahlivé motory

doderko
autor
16. mar 2025

@minenkaa tie sa mi páčia ale od 2020 roku a to už cena je vysoká

doderko
autor
16. mar 2025

@lienka9 a nakladanie a pratanie zadného usadenia je ako na tom lebo tiguan som mal a som nadával pri nakladaní dozadu

vevesh
16. mar 2025

@doderko vsetky auta nad 5 miest su drahe. Ale napriklad taky mercedes motor kludne najazdi aj milion km. A pre vito su dobre motory 110, 150 je vela a 70tka je malo. Novsie modely, co viem, su kazivejsie ako starsie do roku 2018.

doderko
autor
16. mar 2025

@vevesh nemal som nikdy Mercedes-Benz rad počúvam recenzie a servis diely cenovo ako sú na tieto auta tiež som počul niečo na land rover keď motory boli jaguar ze ok ale už nove ze niesu dobre

doderko
autor
16. mar 2025

@minenkaa no tiež by bolo dobre o tých fordoch viac vedieť nové sa mi veľmi páčia ale tiež nepoznám motor ale kolega mal focus 1.0 nový a po 45 000km mu kľakol v záruke bola výmena ale aj tak sa mi to nepáčilo

vevesh
16. mar 2025

@doderko ja som v de, tu velky rozdiel nie je medzi servisovanim audi, bmw ci mercedes. Jedine VW je troooosku lacnejsi v nahradnych dieloch, ale v cene servisu ma rovnaku marzu ako ine znacky...🫣🫣🫣

doderko
autor
16. mar 2025

@vevesh a gls myslíš ze horšie ako v Mercedes-Benz

vevesh
16. mar 2025

@doderko gls je typ mercedesu. Co viem, su dost kazive a plnohodnotne 6 osob do nich urcite nedas🫣teda mozno das, ale bez kufru. Od 2010 roku su modely aut take, ake si vyskladas pri objednavke, preto nie je mercedes ako mercedes (a to plati uz o vsetkych nemeckych autach)...

momlife0206
Autor odpoveď zmazal
momlife0206
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
16. mar 2025

@doderko no ako litrovy motor Fokus bol blazon ze si to kupil

pl2y
16. mar 2025

Ešte pripadne vw touran 7 miestny..ma aj integrované detske sedačky aj rôzne iné vychytávky..

minenkaa
16. mar 2025

@doderko No akkurat ten ford co som ti dala ma celkom fajn motor,ak ho nebudes zbytocne Multi tak ti vydrzi,to absolutne nemozes pirovnavat s litrovim benzinom Eco bost su motori do mesta na maximalne jazdil 50 a nezatazovat to. Ved to ani motorky nemaju take slabe motori

miruska655
16. mar 2025

@doderko a jazdené ste nepozeral? My sme kúpili teraz ale 5 miestny, benzín 2020 rok za 34 000 cca

doderko
autor
16. mar 2025

@momlife0206 ako ja som zástanca toho ze 40 000 strop na auto nakoľko to sú nenávratne peniaze investované na prevoz ale kto ma veľa peňazí neberiem mu to nech si dá kľudne do auta aj 100 000 ak ma na to

doderko
autor
16. mar 2025

@minenkaa ako jasne ja som mal raz 1.2 peugeot a som povedal že chudák motor ale teraz robia také malé obsahy čiže hovoríte ford 2,0 diesel sú v pohode motory

Strana
z2