Najlepšie slúchadlá na behanie: Tipy a rady
.baby 🙏 poraďte mi slúchadlá ktoré sú dobré na behanie ? Aby mi hlavne nepadali z uši, určite niečo co najviac drží na tých ušiach . Cenovo dostupné z zas nemusia štát 100e 😂 ďakujem. 🙂
Ja behavam len s mojimi airpodmi. Cele velke sluchadla by mi pri behani isli na nervy, nikdy nechapem, ako s nimi niekto moze behat a cvicit 😅
Ja mam bezdrôtové JBL, neviem presne model, stali 70€. Ale nie sú to tie špuntove, tie padajú aj mne, ale klasicke
Ja mám bezdrôtové O2 a som spokojná 🙂
mne vsetky stuplikove vypadavaju z usi a som z toho nervozna, takze mam cez-hlavove bluetooth JBL
Jbl Bluetooth endurance run.. stuplove so šnúrkou poza krk. Predtým som používala inú značku ale tento štýl.mi najviac vyhovuje. Bez snuri som stratila jedno slúchadlo hneď:D

Asi ti tu dievcata poradia nieco svoje odskusane.
Mne co sedia a vydrzia vela, tiez nenafuci ti do ucha🤣, nosim ich aj dazdi su jbl studio 3. Mam uz druhe a nie som ochotna sa ich vzdat. Pravidelne beham 8- 9 rokov. Skusala som aj ine ale pre mna su tieto top. Su drahsie ale niekedy radsej priplatit a mas ich roky . Prve prisli k urazu ked mi ich preslo detske elektricke vozidlo.