icon

Najlepšie slúchadlá na behanie: Tipy a rady

13. apr 2024

.baby 🙏 poraďte mi slúchadlá ktoré sú dobré na behanie ? Aby mi hlavne nepadali z uši, určite niečo co najviac drží na tých ušiach . Cenovo dostupné z zas nemusia štát 100e 😂 ďakujem. 🙂

reisi
13. apr 2024

Asi ti tu dievcata poradia nieco svoje odskusane.
Mne co sedia a vydrzia vela, tiez nenafuci ti do ucha🤣, nosim ich aj dazdi su jbl studio 3. Mam uz druhe a nie som ochotna sa ich vzdat. Pravidelne beham 8- 9 rokov. Skusala som aj ine ale pre mna su tieto top. Su drahsie ale niekedy radsej priplatit a mas ich roky . Prve prisli k urazu ked mi ich preslo detske elektricke vozidlo.

abdn16
13. apr 2024

Ja behavam len s mojimi airpodmi. Cele velke sluchadla by mi pri behani isli na nervy, nikdy nechapem, ako s nimi niekto moze behat a cvicit 😅

cindy22
13. apr 2024

Ja mam bezdrôtové JBL, neviem presne model, stali 70€. Ale nie sú to tie špuntove, tie padajú aj mne, ale klasicke

muchacici
13. apr 2024

Ja mám bezdrôtové O2 a som spokojná 🙂

petamich
13. apr 2024

mne vsetky stuplikove vypadavaju z usi a som z toho nervozna, takze mam cez-hlavove bluetooth JBL

simca06022011
14. apr 2024

Jbl Bluetooth endurance run.. stuplove so šnúrkou poza krk. Predtým som používala inú značku ale tento štýl.mi najviac vyhovuje. Bez snuri som stratila jedno slúchadlo hneď:D