Najobľúbenejšia hudobná skupina, spevák, speváčka a pieseň
.
Ja si neviem ani len obľúbený hudobný žáner vybrať, nie to ešte konkrétnu pesničku 😂
All time favorite - U2-One, momentálne Lenny Kravitz - Believe.
Les rois du monde
U2
Ked musim len jedinu kapelu, tak Pink Floyd. A Deep Purple, The Beatles, Nerez-u, AC/DC a kopu kopu kopu dalsim sa ospravedlnujem.
Ja mam naj kapelu - Queen, ale je mam dost ostatnych oblubenych podla nalady. Ale v podstate vsetko starsi pani a ich klasiky
Momentálne Disturbed - Hold on to memories
Slovenská kapela jednoznačne Nocadeň a zahraničná Queen. Dva najlepšie hlasy na svete pre mňa 🥰
Z každého rožka troška. Imagine Dragons, Horkýže slíže, Depeche Mode
Coldplay- Yellow
Elán
aktuálne mi veľmi sedí Teddy Swimms, ale mám rad aj náš Polemic, Paru, dokonca počúvam teraz Kaliho a Adama Murína 🙂
Elán, Eminem, Pink, Tíme of my life
Maneskin, respektive uz teraz solista Damiano David. Jeho hlas a prejav nema v sucasnosti konkurenciu.
Bon Jovi-Its my life❤️
Celoživotne 🖤 Depeche mode, vždy, všade, stále, veeeeeeľa
Skupina Mumford and the sons milujem 🫶🏼 pesničky od nich všetky ❤️🔥 spevák Passenger, ach som doňho asi 13 rokov, zbožňujem ho, a jeho hlas 😇🥵 speváčka asi Sia tak všeobecne. Zo SK mam rada Žbirku (teraz sa focusujem na texty, bomba❤️🔥) Elán a ImT Smile. A sima Martausová niektoré pesničky veľmi ľúbim.
Aký zmysel má táto téma?????
Každý má iný vkus.
Kazdemu ide do ucha nieco ine, ja neznesiem rap, folk, pop.
Znesiem len rock, punk, metal. Najoblubenejsia kapela Metallica.
Ale tak neviem ako to autorke pomoze.
najobľúbenejší spevák jednoznačne Alice Cooper - v Bratislave bol FANTASTICKÝ, chystám sa toto leto do Švajčiarska - a naj pesnička Winner Takes All od neho🔥🤘🏻 na druhom mieste mám Queen - Freddie mi chýba ešte dnes, bol to PÁN rocker - 🕊🖤 a na tesnom treťom mieste Mötley Crüe💥🎸
Linkin park jednoznacne! 🤩

Muse, jednu piesen nedokazem vybrat