icon

Najobľúbenejšie konšpiračné teórie

12. máj 2025

Aká je tvoja najobľúbenejšia konšpiračná teória (bez ohľadu na to, či jej veríš)?

Viem, že to znie ako úplné sci-fi, ale úprimne verím, že vtáky sú vládne drony na sledovanie ľudí. Všimli ste si niekedy, že ich vidno úplne všade... ale nikdy ste nevideli mláďa holuba? A keď počas pandémie zmizli z ulíc ľudia, vtáky akosi prestali lietať. Náhoda? Nemyslím si. 🐦🤖

Strana
z2
hopatko
12. máj 2025

A tie vtaky / drony su aj teraz s tebou v miestnosti?

minesasubu
12. máj 2025

tak ja som videla mlada holuba - dedo ich choval na stovky , dokonca ich babka davala do polievky a vačšinou boli schované v hniezdach takže asi tažko budu lietať ked nevedia
a čo sa týka to že ich nebolo vidno ked počas pandemie bolo ,,zakaz vychadzania,, ludia nenarobili tolko bordelu na ulici a vtaky sa nemali čim živiť tak hladali potravu inde 🤷‍♀️ to len tak že ak chceš najst vysvetlenie tak ho najdeš 🙂
mne osobne sa pači všetko čo sa týka Nikola Tesla a jeho spojitosť s bermudským trojuholnikom

aniele
12. máj 2025

Už si videla lietať mláďatá? Holátka? Veď kým sa poriadne neoperia, nevzlietnu, sú v hniezde. Lietať sa musia naučiť. A kým sa naučia, tvoje neškolené oko nerozozná mladého holuba od starého. Viac sleduj prírodopisné dokumenty, prosím.

gejb
12. máj 2025

A keď som našla na zemi vypadnute vtáčie mlada to bolo co? Trial verzia dronu? Alebo mu došli baterky?

biba_18
12. máj 2025

syn mal holubie hniezdo na balkóne, s 2 vajíčkami ... tak verím že to boli naozaj vajíčka a nevyhodil nejaké supertajné vládne sledovacie zariadenia 😂

viestta
12. máj 2025

Mozem mat jednu otazku? Uz ta holub aj oznackoval ako "personu hodnu zvlastnej pozornosti"?

terezia74
12. máj 2025

Ja verím že ľudskú hlúposť vysievajú lietadla a padá nám to na zem

tinqua
12. máj 2025

Nedávno mi dron vletel do čelného...mali by ich robiť odolnejšie. A moja mačka ďalšiemu dronovi odhryzla hlavu...určite prehltla čip, lebo odvtedy keď ju mám na kolenách tak reklamy sú presonalizovanejšie

enmery
12. máj 2025
@tinqua

Nedávno mi dron vletel do čelného...mali by ich robiť odolnejšie. A moja mačka ďalšiemu dronovi odhryzla hlavu...určite prehltla čip, lebo odvtedy keď ju mám na kolenách tak reklamy sú presonalizovanejšie

@tinqua Made my day😂

cacianka
12. máj 2025

zabudla si si dať liečiky ? hláška z filmu ....hošigutentág "ani ja som nevidel vašu ---- a verím že ju máte".
mmch. mladé holuby sa dosť rýchlo naučia lietať a leitajú AŽ ked majú perie, inak by drbli na zem , a ty bežne nerozoznáš starého holuba od mladého

hopatko
12. máj 2025

Ale vazne, poznate osobne ludi, ktori na tieto bludy veria? Ja ano, niekolko muzov 40+, niektori ziju stale vo svojej detskej izbe, dalsi ma aj rodinu a deti, a oni si naozaj idu pribehy o praskovani lietadlami, vakciny a cipovanie, Sorosovci, Rothchildovci a ine.

heln
12. máj 2025

ze putin a trump su uz davno vymemeny na svoje klony, ze na nas praskuju chemitralis, v ockovani na covid nam dali cipy, nehovoriac o genovej terapii, v cokolade su cervy a ked mi toto niekto zacne uplne vazne rozpravat, tak neviem....

enmery
12. máj 2025
@hopatko

Ale vazne, poznate osobne ludi, ktori na tieto bludy veria? Ja ano, niekolko muzov 40+, niektori ziju stale vo svojej detskej izbe, dalsi ma aj rodinu a deti, a oni si naozaj idu pribehy o praskovani lietadlami, vakciny a cipovanie, Sorosovci, Rothchildovci a ine.

@hopatko A židojašteri ešte.

lenkasarka
12. máj 2025
@hopatko

@hopatko osobne nepoznám nikoho,ale tu som už čítala ozaj všetko 😁

viestta
12. máj 2025
@heln

ze putin a trump su uz davno vymemeny na svoje klony, ze na nas praskuju chemitralis, v ockovani na covid nam dali cipy, nehovoriac o genovej terapii, v cokolade su cervy a ked mi toto niekto zacne uplne vazne rozpravat, tak neviem....

@heln mna dorazilo vysvetlenie ako sa dostanu mlete cervy do bananov so zabou. No popraskuju ich, predsa. Na doplnujucu otazku, ze ak by aj ano, ci on je banany aj so supkou som odpoved nedostala, akurat mi bolo povedane, ze ked som sprosta, nech tie banany kludne zerem.

biba_18
12. máj 2025
@hopatko

@hopatko poznám aj ja .. naposledy som jedného stretla v sobotu keď som bola na káve, to bolo hrozné počúvať, lebo mal pocit že nám to musí zvestovať ...

hopatko
12. máj 2025
@biba_18

@hopatko poznám aj ja .. naposledy som jedného stretla v sobotu keď som bola na káve, to bolo hrozné počúvať, lebo mal pocit že nám to musí zvestovať ...

@biba_18 ano, oni maju velmi silnu potrebu to zdielat a sirit osvetu...ale je to smutny pohlad.

biba_18
12. máj 2025
@heln

@heln ono, o tej čokoláde - to vzniklo asi z tej dubajskej čokolády ktorú nosia z orientu a možno aj z ázie - a tam sa na hygienu asi nikto nehrá. ale tvrdiť že v každej dubajskej, aj tej vyrobenej na svk - to je už len ignorovanie zdravého rozumu - alebo povrchný prístup k vedomostiam ...

suzitok
12. máj 2025
@hopatko

@hopatko samozrejme, jedného máme v rodine, muž nad 50....zahlcuje nám tým FB stránky, messenger...komentuje všade všetko....ja už začínam mať pocit, že je šialený...

danica2711
12. máj 2025

tabletky si už užila, konšpirátorka? Nie si Martina Šimkovičová? Mentálna úroveň tvojho príspevku by zodpovedala

biba_18
12. máj 2025
@viestta

@heln mna dorazilo vysvetlenie ako sa dostanu mlete cervy do bananov so zabou. No popraskuju ich, predsa. Na doplnujucu otazku, ze ak by aj ano, ci on je banany aj so supkou som odpoved nedostala, akurat mi bolo povedane, ze ked som sprosta, nech tie banany kludne zerem.

@viestta a ty si akože nevieš dohľadať sama tie informácie na nete?? 😂

januska12323
12. máj 2025

Akože ja pochopím veľa vecí, ktorým ľudia dokážu uveriť ale ty vyhrávaš prvú cenu.
Moje obľúbené sú istoty, že slávna osoba XY (kráľovná, Hitler, jackson...) žije len sa schováva a sú /boli nahradený klonmi.

ivik4
12. máj 2025

Pre boha
Lieky si si nezabudla dat ?

teki1
12. máj 2025

Ze ľudia este neboli na Mesiaci.Videl niekto z vás fotku z povrchu ,kde stále vlaje americká zástava? 🤔

teki1
12. máj 2025
@biba_18

@heln ono, o tej čokoláde - to vzniklo asi z tej dubajskej čokolády ktorú nosia z orientu a možno aj z ázie - a tam sa na hygienu asi nikto nehrá. ale tvrdiť že v každej dubajskej, aj tej vyrobenej na svk - to je už len ignorovanie zdravého rozumu - alebo povrchný prístup k vedomostiam ...

@biba_18 Známa v tej čokoláde našla spadnuté suché rezance,vraj to chrúmalo.Určite tam nik nekontroluje,čo predávajú? 🙄

viestta
12. máj 2025
@teki1

@biba_18 Známa v tej čokoláde našla spadnuté suché rezance,vraj to chrúmalo.Určite tam nik nekontroluje,čo predávajú? 🙄

@teki1 suche rezance su v originalnom recepte, kataifi su tenucke rezance z filo cesta

mimikarol
12. máj 2025
@hopatko

@hopatko aj ja poznám osobu ktorá tomu verí. Je to dosť otravné viesť s takým človekom rozhovor. Vlastne aj nemožné, lebo keď sa mu človek snaží niečo vysvetliť, tak je to preňho len debil

teki1
12. máj 2025
@viestta

@teki1 suche rezance su v originalnom recepte, kataifi su tenucke rezance z filo cesta

@viestta 😁😁😁 Ja viem.Ale mohli ich aspon uvariť,keď ich už tam chcú mať.😉😁

viestta
12. máj 2025
@teki1

@viestta 😁😁😁 Ja viem.Ale mohli ich aspon uvariť,keď ich už tam chcú mať.😉😁

@teki1 ale oni su tepelne spracovane, oprazia sa, prida sa pistaciova pasta a potom sa zabalia do cokolady. Je to len ina variacia na kunefe

ndrag
12. máj 2025

Moje top 3 konspi teorie su: 1. Plocha Zem 2. Fake Sun a 3. Ovocie a zelenina boli nahradene umelymi nahradami a teraz nam to predavaju v obchodoch. Mala som v top rebricku aj tieto androidy miesto vtakov ale to ovocie a zelenina to prekonali😊 (neverim ani jednemu, ale bavi ma ten bizar okolo)

Strana
z2