Najobľúbenejšie konšpiračné teórie
Aká je tvoja najobľúbenejšia konšpiračná teória (bez ohľadu na to, či jej veríš)?
Viem, že to znie ako úplné sci-fi, ale úprimne verím, že vtáky sú vládne drony na sledovanie ľudí. Všimli ste si niekedy, že ich vidno úplne všade... ale nikdy ste nevideli mláďa holuba? A keď počas pandémie zmizli z ulíc ľudia, vtáky akosi prestali lietať. Náhoda? Nemyslím si. 🐦🤖
tak ja som videla mlada holuba - dedo ich choval na stovky , dokonca ich babka davala do polievky a vačšinou boli schované v hniezdach takže asi tažko budu lietať ked nevedia
a čo sa týka to že ich nebolo vidno ked počas pandemie bolo ,,zakaz vychadzania,, ludia nenarobili tolko bordelu na ulici a vtaky sa nemali čim živiť tak hladali potravu inde 🤷♀️ to len tak že ak chceš najst vysvetlenie tak ho najdeš 🙂
mne osobne sa pači všetko čo sa týka Nikola Tesla a jeho spojitosť s bermudským trojuholnikom
Už si videla lietať mláďatá? Holátka? Veď kým sa poriadne neoperia, nevzlietnu, sú v hniezde. Lietať sa musia naučiť. A kým sa naučia, tvoje neškolené oko nerozozná mladého holuba od starého. Viac sleduj prírodopisné dokumenty, prosím.
A keď som našla na zemi vypadnute vtáčie mlada to bolo co? Trial verzia dronu? Alebo mu došli baterky?
syn mal holubie hniezdo na balkóne, s 2 vajíčkami ... tak verím že to boli naozaj vajíčka a nevyhodil nejaké supertajné vládne sledovacie zariadenia 😂
Mozem mat jednu otazku? Uz ta holub aj oznackoval ako "personu hodnu zvlastnej pozornosti"?
Ja verím že ľudskú hlúposť vysievajú lietadla a padá nám to na zem
Nedávno mi dron vletel do čelného...mali by ich robiť odolnejšie. A moja mačka ďalšiemu dronovi odhryzla hlavu...určite prehltla čip, lebo odvtedy keď ju mám na kolenách tak reklamy sú presonalizovanejšie
zabudla si si dať liečiky ? hláška z filmu ....hošigutentág "ani ja som nevidel vašu ---- a verím že ju máte".
mmch. mladé holuby sa dosť rýchlo naučia lietať a leitajú AŽ ked majú perie, inak by drbli na zem , a ty bežne nerozoznáš starého holuba od mladého
Ale vazne, poznate osobne ludi, ktori na tieto bludy veria? Ja ano, niekolko muzov 40+, niektori ziju stale vo svojej detskej izbe, dalsi ma aj rodinu a deti, a oni si naozaj idu pribehy o praskovani lietadlami, vakciny a cipovanie, Sorosovci, Rothchildovci a ine.
ze putin a trump su uz davno vymemeny na svoje klony, ze na nas praskuju chemitralis, v ockovani na covid nam dali cipy, nehovoriac o genovej terapii, v cokolade su cervy a ked mi toto niekto zacne uplne vazne rozpravat, tak neviem....
Ale vazne, poznate osobne ludi, ktori na tieto bludy veria? Ja ano, niekolko muzov 40+, niektori ziju stale vo svojej detskej izbe, dalsi ma aj rodinu a deti, a oni si naozaj idu pribehy o praskovani lietadlami, vakciny a cipovanie, Sorosovci, Rothchildovci a ine.
@hopatko A židojašteri ešte.
@hopatko osobne nepoznám nikoho,ale tu som už čítala ozaj všetko 😁
ze putin a trump su uz davno vymemeny na svoje klony, ze na nas praskuju chemitralis, v ockovani na covid nam dali cipy, nehovoriac o genovej terapii, v cokolade su cervy a ked mi toto niekto zacne uplne vazne rozpravat, tak neviem....
@heln mna dorazilo vysvetlenie ako sa dostanu mlete cervy do bananov so zabou. No popraskuju ich, predsa. Na doplnujucu otazku, ze ak by aj ano, ci on je banany aj so supkou som odpoved nedostala, akurat mi bolo povedane, ze ked som sprosta, nech tie banany kludne zerem.
@hopatko poznám aj ja .. naposledy som jedného stretla v sobotu keď som bola na káve, to bolo hrozné počúvať, lebo mal pocit že nám to musí zvestovať ...
@heln ono, o tej čokoláde - to vzniklo asi z tej dubajskej čokolády ktorú nosia z orientu a možno aj z ázie - a tam sa na hygienu asi nikto nehrá. ale tvrdiť že v každej dubajskej, aj tej vyrobenej na svk - to je už len ignorovanie zdravého rozumu - alebo povrchný prístup k vedomostiam ...
@hopatko samozrejme, jedného máme v rodine, muž nad 50....zahlcuje nám tým FB stránky, messenger...komentuje všade všetko....ja už začínam mať pocit, že je šialený...
tabletky si už užila, konšpirátorka? Nie si Martina Šimkovičová? Mentálna úroveň tvojho príspevku by zodpovedala
@heln mna dorazilo vysvetlenie ako sa dostanu mlete cervy do bananov so zabou. No popraskuju ich, predsa. Na doplnujucu otazku, ze ak by aj ano, ci on je banany aj so supkou som odpoved nedostala, akurat mi bolo povedane, ze ked som sprosta, nech tie banany kludne zerem.
@viestta a ty si akože nevieš dohľadať sama tie informácie na nete?? 😂
Akože ja pochopím veľa vecí, ktorým ľudia dokážu uveriť ale ty vyhrávaš prvú cenu.
Moje obľúbené sú istoty, že slávna osoba XY (kráľovná, Hitler, jackson...) žije len sa schováva a sú /boli nahradený klonmi.
Pre boha
Lieky si si nezabudla dat ?
Ze ľudia este neboli na Mesiaci.Videl niekto z vás fotku z povrchu ,kde stále vlaje americká zástava? 🤔
@heln ono, o tej čokoláde - to vzniklo asi z tej dubajskej čokolády ktorú nosia z orientu a možno aj z ázie - a tam sa na hygienu asi nikto nehrá. ale tvrdiť že v každej dubajskej, aj tej vyrobenej na svk - to je už len ignorovanie zdravého rozumu - alebo povrchný prístup k vedomostiam ...
@biba_18 Známa v tej čokoláde našla spadnuté suché rezance,vraj to chrúmalo.Určite tam nik nekontroluje,čo predávajú? 🙄
@hopatko aj ja poznám osobu ktorá tomu verí. Je to dosť otravné viesť s takým človekom rozhovor. Vlastne aj nemožné, lebo keď sa mu človek snaží niečo vysvetliť, tak je to preňho len debil
Moje top 3 konspi teorie su: 1. Plocha Zem 2. Fake Sun a 3. Ovocie a zelenina boli nahradene umelymi nahradami a teraz nam to predavaju v obchodoch. Mala som v top rebricku aj tieto androidy miesto vtakov ale to ovocie a zelenina to prekonali😊 (neverim ani jednemu, ale bavi ma ten bizar okolo)

A tie vtaky / drony su aj teraz s tebou v miestnosti?