Najpodceňovanejšie miesta na život na Slovensku
Ktoré slovenské miesto (dedina, región, mesto) pre život na Slovensku je podľa vás veľmi podceňované? Ak tam žijete, aké máte cca. životné náklady a prečo by ste odporúčali tam žiť?
@michaela12_34 miesto ktoré je pre jedného super pre život lebo uprednostňuje pokoj, ticho a kľud, môže byť pre iného kategória kde ,,skapal pes,, lebo uprednostňujú ruch či blízkosť veľkomesta.
V porovnavaní nákladov na život v Ba a v dedinke na strednom Slovensku tiež nevidím žiaden význam
Tak podľa mna napríklad o Orave si myslia že sa tu len gazduje a že sú tu ľudia za opicami 😆😆😆 pritom napr v mojej rodnej obci nepoznám nikoho kto by mal ešte hospodárske zvieratá , max sliepky . V niektorých dedinách viem že majú , ale prevažne kravy , kvôli mlieku a syrovym výrobkom , čo je v podstate podnikanie a nie že tu ľudia žijú ako v minulom storočí 😆
Tak podľa mna napríklad o Orave si myslia že sa tu len gazduje a že sú tu ľudia za opicami 😆😆😆 pritom napr v mojej rodnej obci nepoznám nikoho kto by mal ešte hospodárske zvieratá , max sliepky . V niektorých dedinách viem že majú , ale prevažne kravy , kvôli mlieku a syrovym výrobkom , čo je v podstate podnikanie a nie že tu ľudia žijú ako v minulom storočí 😆
@sisa0818 mne sa Orava veľmi páči do Zuberca a okolia sa opakovane vraciame
@michaela12_34 nerozumiem otázke sú miesta kde by som nechcela žiť Revúca, Hnúšťa miesta s veľkou nezamestnanosťou atď..Rómovia ..
K čomu ti bude, že niekto žije v Hnúšti na darovanom pozemku a dom postavený svojpomocne
@michaela12_34 ja som rodená trnavcanka a nikam inam nechcem ísť, mám tu širokú rodinu, kamarátov zo ZŠ aj z VŠ, všetky spomienky…
@sisa0818 mne sa Orava veľmi páči do Zuberca a okolia sa opakovane vraciame
@michaela12_34 nerozumiem otázke sú miesta kde by som nechcela žiť Revúca, Hnúšťa miesta s veľkou nezamestnanosťou atď..Rómovia ..
K čomu ti bude, že niekto žije v Hnúšti na darovanom pozemku a dom postavený svojpomocne
@luccija tiež nechápem zmysel témy, veď každý má iné priority
@michaela12_34 ja som rodená trnavcanka a nikam inam nechcem ísť, mám tu širokú rodinu, kamarátov zo ZŠ aj z VŠ, všetky spomienky…
@anonym_d94ab1 a TT niekto podcenuje?
Zavisi od cloveka co ocakava
Celkovo sa zatracuje vychod , hlavne severovychod
Tie dedinky su uzasne, male komunity ludi kde sa nebojite nechst auto a dvere odomknute, nebojite sa pustit dieta same sa hrat ci ist do a zo skoly, nedajboze nieco potrebujes nemam problem, najlepsie ak je dedina blizko mesta, nakupis co potrebujes a ides..
Aj v malych mestach sa vie clovek zamestnat, podnikat a pod, aj ked vela domov je uz skor chatoveho charakteru
Narodila som sa na dedine, zila dlhe dlhe dlhe roky vo velkomeste vsetko ma svoje pre a proti, preto fungujem pol tyzdna v mesta a pol na samote a je to na nezaplatenie

Zvedava som...ale moja obec nicim nie je špecificka...sme 100km od BA na dajme tomu hlavnej trase, takze toto je celkom dobre...inak tu skapal pes (obec Tvrdošovce, okr.NZ)