Naozaj problémová suseda. Čo mám robiť?
Dobry den,mame uz dlhodobo problemy cela ulica s jednou starsou pani.Nebola vydata ani nema deti.Bola liecena na psychiatrii v sucastnosti tam uz nechodi a to je problem.Okrem nadavok a urazok co sa nam od nej dostava sa spolcila s ciganmi ,ktory vyuzivaju jej hlupost a prepisala na nich dom aj pozemok.Ako sa da postupovat v tomto pripade?policia od toho dava ruky prec a ano obecny urad stym nechce nic robit,ak ked utocila na poslancov aj starostu.CO SA STYM DA ROBIT?
jedine,co mozte urobit je vyhladat zakonnych dedicov a oznamit im,ze ju zneuzili cigani na podpis zmluvy a ona im zadarmo vsetko prepisala.ludia su chamtivi a ked spomenies dedicstvo,mozno budu chciet napadnut prepis a ziskat pozemok aj s domov.maju pravo zo zakona na dedicstvo.nemala nejakych surodencov,pribuznych?
tiez mi napadlo to co pise sunshineka, ak ma pribuznych, nech to riesia oni s tym, ze pani je psychiatricky pacient, uz pribuzni by asi vedeli lepsie diagnozu a ci by sa dalo nejako uvazovat nad nesvojpravnostou

Nepotesim ta, ale vôbec nic.
Pokial nikoho neohrozuje na zivote a zdravi, nemoze ju nikto nasilu zavriet na psychiatriu. Pokial neohrozuje seba, je to to iste. Do toho co spravila so svojim majetkom zasahovat nemozte, je iba a len jej vec, cize nenarobite s tym tiez nic. Pokial starosta a poslanci nepodaju na nu oznamenie tak ani s tym vy nenarobite nic.
Je to sice zufale, ale pravne kroky nemozete podniknut ziadne.