icon

Naozaj problémová suseda. Čo mám robiť?

chmin
22. mar 2015

Dobry den,mame uz dlhodobo problemy cela ulica s jednou starsou pani.Nebola vydata ani nema deti.Bola liecena na psychiatrii v sucastnosti tam uz nechodi a to je problem.Okrem nadavok a urazok co sa nam od nej dostava sa spolcila s ciganmi ,ktory vyuzivaju jej hlupost a prepisala na nich dom aj pozemok.Ako sa da postupovat v tomto pripade?policia od toho dava ruky prec a ano obecny urad stym nechce nic robit,ak ked utocila na poslancov aj starostu.CO SA STYM DA ROBIT?

zita19
22. mar 2015

Nepotesim ta, ale vôbec nic.
Pokial nikoho neohrozuje na zivote a zdravi, nemoze ju nikto nasilu zavriet na psychiatriu. Pokial neohrozuje seba, je to to iste. Do toho co spravila so svojim majetkom zasahovat nemozte, je iba a len jej vec, cize nenarobite s tym tiez nic. Pokial starosta a poslanci nepodaju na nu oznamenie tak ani s tym vy nenarobite nic.
Je to sice zufale, ale pravne kroky nemozete podniknut ziadne.

sunshineka
22. mar 2015

jedine,co mozte urobit je vyhladat zakonnych dedicov a oznamit im,ze ju zneuzili cigani na podpis zmluvy a ona im zadarmo vsetko prepisala.ludia su chamtivi a ked spomenies dedicstvo,mozno budu chciet napadnut prepis a ziskat pozemok aj s domov.maju pravo zo zakona na dedicstvo.nemala nejakych surodencov,pribuznych?

zabina27
22. mar 2015

tiez mi napadlo to co pise sunshineka, ak ma pribuznych, nech to riesia oni s tym, ze pani je psychiatricky pacient, uz pribuzni by asi vedeli lepsie diagnozu a ci by sa dalo nejako uvazovat nad nesvojpravnostou