icon

Napínanie z "vône" tam dole

6. jún 2020

Potrebovala by som sa vyrozprávať poprípade poradiť. Nejako to vo mne bolo vždy. Žiadne sebaspoznávanie v pubertálnom období prišlo mi nechutne dotknúť sa sama seba tam dole. Nikdy mi to nevoňalo aj keď som zdravá a nemám výtoky. Lenže zistila som že aj pri partnerovi mi to nevonia (to jeho). Priznám sa že som mala viac partnerov a vždy sa mi ten prirodzený puch hnusil dokonca aj pod sprchou alebo tesne po kúpaní. Je jasné že si sex neviem vychutnať lebo mi prekáža tá vôňa. Je to fóbia alebo sa mi to proste len hnusi?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
iviacik
6. jún 2020

@karolinakr zaujímavé, ako si schopná hovoriť za všetkých ľudí sveta 😉

dajana1983
6. jún 2020

Ako intímne žili naši starí rodičia neviem,každopádne vtedy asi nebolo toľko osvety k dispozícii 😀😀teraz je pravda že máme čo "odkukat,, ale myslím že vždy to musí byť v súlade z oboma,čo im vyhovuje a chuti....nenutit sa do ničoho ,to už nie je o radosti.

lizzygrant
6. jún 2020

@iviacik čo napísala @karolinakr ak sa môžem opýtať?

karolinakr
6. jún 2020

@lizzygrant nič, že sa ženam vnucuje, že im to musi voňať a chutit, že sa mi to nepači
Tato druha žena bola urazena, lebo neviem čo, asi každemu to musi voňat
Škoda reči
Chces pomocť a nakoniec začnu do teba vyskakovat
Neriešim

iviacik
6. jún 2020

@karolinakr ja som bola urazena? 😂 Co všetko sa o sebe nedozviem... 😉 Jediný, koho sa cosi jesitne dotklo, si asi ty, ked si to vymazala... 😊❤️

iviacik
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
6. jún 2020

@iviacik vidíš, a zasa zmazanie!! Toto dneska nevyriešime !!

iviacik
6. jún 2020

@karolinakr asi nie... Nebudeme plytvat energiou niekde, kde netreba... Prajem pekný zvyšok soboty 🙂

87maria87
6. jún 2020

To tam dole nevonia,ale skor smrdi.Len ludia si na to zvykli,preto to neriesia.A priklad po sexe ejakulat tiez smrdi.

nini1010
6. jún 2020

Ja si myslim ze to zene s tym pravym vonia.Laska a chemia su aj o voni,o feromonoch.Mam oskusane ze chlap,ktory mi nevonia nie je to prave orechove ani po citovej stranke.Ale ked su tam city,laska,chemia tak mi strasne vonia.Ale takych zazijes v zivote len par,mozno 1...Ale.samozrejme.bavime sa o cistotnych umytych muzoch.Ked sa cely den neosprchuje no tak fuuj 😳

dajana1983
6. jún 2020

@nini1010 výstižne 👌

miadi
7. jún 2020

Nie je to fobia len sa ti to hnusi.